Alçaklar boş durmuyor! CHP'li isim çanak tutuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'nı zaafa uğratmak isteyen karanlık çevreler şimdi de sahte belge üretmeye başladı. Hedefleri ise Kovid-19 mücadelesinin en ön safında yer alan sağlık çalışanları oldu. CHP'li Müslüm Sarı ise yalan olduğu ortada olan belgeyi paylaşarak sahtekarlara çanak tuttu...

Türkiye daha sınırlarından içeri girmeden yeni tip koronavirüs.(Kovid-19)'a karşı önlemlerini almaya başlamıştı.

İlk etapta bilim kurulunu oluşturan ve peş peşe tedbirlerini daha da sıkılaştırarak bugüne gelen Sağlık Bakanlığı'nın liderliğindeki bu çalışmalar özellikle FETÖ'cü ve PKK'lı troller tarafından manipüle edilmeye çalışılıyor.

Bazı muhalif isimler de bu manipülatif çabalara doğruluğunu araştırmaya bile gerek görmeden destek veriyor. 

Bunun son örneği 'Milli Dayanışma Kampanyası' ile ilgili yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı kampanyayı karalamak isteyen çevreler dedikodu ve spekülatif iddialar ortaya atıyorlar. 

İlk günlerde kamu çalışanlarının maaşlarının kesileceği ileri sürülmüştü. Son örnek ise Kovid-19 ile mücadelenin en ön safında yer alan sağlık çalışanlarıyla ilgili oldu. 

Bu mücadeleyi zaafa uğratmak isteyen karanlık çevreler bu kez de Sağlık Bakanlığı adına düzmece belge hazırlayan doktorlardan 1000 TL, diğer sağlık çalışanlarının maaşından ise 500 TL kesileceği yalanını servis etti.

Alçaklar boş durmuyor! CHP'li isim çanak tutuyor

Aynı çevreler benzer şekilde Milli Eğitim Bakanlığı adına düzenledikleri sahte belge ile öğretmenlerden 500 lira kesileceği yalanını paylaşıma soktu. 

Sosyal medyada hızla yayılan tezvirata muhalefetten de destek gecikmedi. Sadece bir telefonla doğru ya da yalan olup olmadığını öğrenebilecek durumdayken bu alçaklığa çanak tutan isimlerden biri de CHP eski milletvekili Müslüm Sarı oldu. İşte Sarı'nın o paylaşımı...

İşte Sarı'nın o paylaşımı...

Alçaklar boş durmuyor! CHP'li isim çanak tutuyor - Resim : 2

Sarı, benzer bir şekilde hazırlandığı anlaşılan üstelik herhangi bir logo, amblem ya da resmi ibare olmayan bir kağıda karalanmış ve Yargıtay Başkanı adına düzenlenmiş gibi gösterilen bir belgeyi sosyal medya hesabından paylaşmaktan da kaçınmadı...

Alçaklar boş durmuyor! CHP'li isim çanak tutuyor - Resim : 3

Alçaklar boş durmuyor! CHP'li isim çanak tutuyor ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs Yargıtay PKK FETÖ milli dayanışma kampanyası müslüm sarı bağış sahte trol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.