Alçak saldırı sonrası Azerbaycan Ermenistan hedeflerini tek tek yok etti!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusunun Gence'deki sivilleri hedef alan Ermenistan'a karşı saldırılarına ilişkin yeni görüntü yayınladı. Görüntülerde, Azerbaycan ordusunun Ermenistan'a ait çok sayıda askeri teçhizatının imha edilme anı yer aldı.

Ermenistan gece saatlerinde sivillerin yaşadığı bölgeleri hedef aldı ve füzelerle saldırdı. İki noktaya yapılan saldırılar sonrası 13 kişi hayatını kaybederken 40’tan fazla kişi yaralandı.

 

GENCE İNTİKAMI BÖYLE ALINDI

Azerbaycan ordusu kalleş saldırı sonrası Ermenistan’a ait hedefleri tek tek tespit edip yok etti.

 

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan görüntülerde, tespit edilen hedeflerin tek tek yok edildiği SİHA kameralarına yansıdı.

DHA

 

 

Alçak saldırı sonrası Azerbaycan Ermenistan hedeflerini tek tek yok etti! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan gence

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.