Albayraklar ve Başak Demirtaş'a yapılan saldırı ilk değil! Bir saldırı da Sare Davutoğlu'na

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni dünyaya gelmiş torununa, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yapılan çirkin saldırıların bir benzerinin de Eski Başbakanlardan Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na yapıldığı ve aşağılık çirkin ifadeler kullanan hesabın halen aktif olduğu ortaya çıktı.

Habertürk'ün kadın yazarları Sevilay Yılman ve Kübra Par,  sosyal medya düzenlemesinin tartışıldığı bugünlerde yeni bir skandalı ortaya çıkardı.

Albayraklar ve Başak Demirtaş'a yapılan saldırı ilk değil! Bir saldırı da Sare Davutoğlu'na
İşte aktif olarak kullanılan o hesap.

ESKİ BAŞBAKAN'IN EŞİNE AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER

Türk bayraklı bir hesapta Ahmet Davutoğlu'nun eşi hedef alındı. Açıkça küfür ve ağzı alınmaz ifadelerle dolu hesabın hala açık ve aktif olması dikkat çekti.

Albayraklar ve Başak Demirtaş'a yapılan saldırı ilk değil! Bir saldırı da Sare Davutoğlu'na - Resim : 2

Sevilay Yılman iğrenç paylaşımı twitter'dan işaret ederek, 'Bu insan müsseddesi için bu güne kadar neden bir yaptırım uygulanmadı' diye sordu. Paylaşımla ilgili gerekenin yapılmasanı istedi.

Albayraklar ve Başak Demirtaş'a yapılan saldırı ilk değil! Bir saldırı da Sare Davutoğlu'na - Resim : 3

Kübra Par ise 'Bu alçaklığı bir son verin artık' diye paylaşıma tepki gösterdi. Par Tweet'in eski olmasına rağmen durumun vehametinin değiştirmediğini sözlerine ekledi.

 

Albayraklar ve Başak Demirtaş'a yapılan saldırı ilk değil! Bir saldırı da Sare Davutoğlu'na ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Saldırı Sevilay Yılman Kübra Par Sosyal Medya Sare davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.