Albayrak ailesinden sevindiren haber! Koronavirüsü yendi...

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak, son 2 koronavirüsü test sonucunun da negatif geldiğini açıkladı.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın geçtiğimiz hafta corona virüsüne yakalandığı açıklanmıştı. Kısa süre öncesi ise Albayrak ailesi bir kötü haberle daha sarsılmıştı. Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'da corona virüsüne yakalanmıştı.

Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak corona virüsü yendiğini açıkladı. Tedavisinin tamamlandığını ve iyileştiğini sosyal medyadan açıklayan Albayrak, ''Tedavim tamamlandı ve Allah’ın izni ile iyileştim. Yeni yapılan son 2 test sonucum da negatif geldi. Tüm hastalara acil şifalar dilerim.'' ifadelerini kullandı.

Albayrak ailesinden sevindiren haber! Koronavirüsü yendi...

Albayrak ailesinden sevindiren haber! Koronavirüsü yendi... ile ilgili etiketler Abdurrahim Albayrak Koronavirüs Hikmet Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.