ALBA Berlin'i uzatmada mağlup ettiler!

Anadolu Efes forması giyen Vasilije Micic, Turkish Airlines Euroleague'de ikinci hafta maçlarının en değerli oyuncusu seçildi.

Euroleague'de Anadolu Efes'in sahasında Almanya temsilcisi ALBA Berlin'i uzatmada 106-105 yendiği maçta 32 verimlilik puanıyla oynayan Vasilije Micic, ikinci haftanın MVP unvanına layık görüldü.

Kariyerinde ikinci kez MVP seçilen Sırp oyuncu, mücadeleyi 4'ü üçlük ve 3'ü ikilik olmak üzere 23 sayı, 13 asist, 3 ribaund ve 4 top çalmayla tamamlayarak takımının galibiyetinde başrolü oynadı. Micic, aldığı süreyle de yaptığı asistlerle de kariyer rekoru kırdı.

Micic'in takım arkadaşı ABD'li oyun kurucu Shane Larkin ise 26 sayı, 5 ribaund ve 5 asistlik performansıyla 31 verimlilik puanı toplayarak haftanın en değerli ikinci oyuncusu seçildi.

Konuk ettiği İsrail temsilcisi Maccabi FOX'u 86-85 mağlup eden İspanya ekibi Real Madrid'de forma giyen ABD'li pivot Jordan Mickey, 30 verimlilik puanıyla karşılaşmayı 16 sayı, 11 ribaund ve 1 asistle tamamlayarak haftanın en iyi üçüncü oyuncusu oldu.

ALBA Berlin'i uzatmada mağlup ettiler! ile ilgili etiketler Anadolu Efes EuroLeague Turkish Airlines MVP Shane Larkin Vasilije Micic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.