Alayça Gidişoğlu'nun Masumiyet performansı göz dolduruyor! Masumiyet Neval Hancı kimdir?

Masumiyet dizisinde rol alan ünlü oyuncu Alayça Gidişoğlu, yer aldığı her projede deyim yerindeyse hakkını veriyor. FOX TV'de yayınlanan Masumiyet dizisinde Neval Hancı karakteriyle izlediğimiz Alayça Gidişoğlu kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?

Alayça Gidişoğlu Masunmiyet dizisi ile birlikte tekrar gündemde. Neval Hancı karakterini canlandıran Alayça Gidişoğlu Tam adı Alayça Öztürk Gidişoğlu’dur. Alayça Gidişoğlu, 12 Mart 1984 İstanbul doğumludur.

ALAYÇA GİDİŞOĞLU

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında Unutma Beni dizisi ile yaşadı. Ardından 2005 yılında Üç Kadın dizisinde önemli oyuncularla rol aldı. Daha sonra 2009 yılında ATV’de yayınlanan ve Tayanç Ayaydın, Görkem Yeltan, Serkan Keskin, Füsun Demirel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Ey Aşk Nerdesin dizisinde oynadı.

 Alayça Gidişoğlu'nun Masumiyet performansı göz dolduruyor! Masumiyet Neval Hancı kimdir?

Neval Hancı / Alayça Gidişoğlu

Çok sevdiği kocası ve despot annesi arasında savrulup giden Neval, rekabetçi ve kıskanç mizaçlı biri. İlk bakışta annesinin hık deyicisi gibi gözükse de, çekirdek ailesiyle birlikte Gülizar’ın gölgesi altında ezilmekten mutlu değil.

Alayça Öztürk Gidişoğlu Kimdir? - BiyografiTR

Alayça Gidişoğlu'nun Masumiyet performansı göz dolduruyor! Masumiyet Neval Hancı kimdir? ile ilgili etiketler Fox TV alayça gidişoğlu Masumiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.