Senegalli sağ açık Alassane Ndao, Süper Lig'e Antalyaspor formasıyla geri döndü

Fatih Karagümrük'ün geçen sezonda Senegal'de bulup 75 bin euroya kadrosuna kattığı ve bu yaz 3 milyon euroya Suudi Arabistan'a gönderdiği Alassane Ndao, Süper Lig'e Antalyaspor formasıyla geri döndü. 25 yaşındaki sağ açık, Akdeniz ekibinde sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek.

Antalyaspor, bu Fatih Karagümrük'ten 3 milyon euro bonservisle Suudi Arabistan'ın El Ahli takımına transfer Alassane Ndao'yu sezon sonuna kadar kiraladı.

Akdeniz ekibi, Senegalli kanat oyuncusu Ndao ile 2021-2022 yılı sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalandığını açıkladı.

"Futbolcumuza hoşgeldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz." denilen paylaşımda, Ndao'nun Antalyaspor tesislerindeki videosuna da yer verildi.

Videoda telefon görüşmesi yapan Ndao, "Geldim geldim Antalyaspor'dayım. Evet çok güzel. Burada insanlar çok cana yakın. Bizi başarıya götürecek şey de bu. Sevinçlerimizi büyütmek için benim de böyle güçlü bir aileye ihtiyacım var. İhtiyacım olan tüm güzel hisler burada var. " ifadelerini kullandı.

Videoda ardından telefonu kapatan Ndao, "Geldim, gördüm, hazırım." dedi.

Senegalli sağ açık Alassane Ndao, Süper Lig'e Antalyaspor formasıyla geri döndü ile ilgili etiketler Antalyaspor Alassane Ndao fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.