Alaska'daki 7.8'lik deprem böyle salladı

Alaska'da bugün 7.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonucunda bazı yollar çöktü. Deprem sonrası tsunami uyarısı yapılırken kıyı şeridinde bulunan kasabalarda yaşayanlar yüksek yerlere çıktı. Deprem anı ise bir bebek kamerası tarafından kaydedildi. Anne bebeğini kucaklayıp dışarı kaçarken kameranın depremin sarsıntısı sonucu devrildiği görüldü...

ABD'nin eyaletlerinden Alaska'da bugün dev bir deprem meydana geldi. 

Bu sabah saat 06:12’de 13 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilen deprem sonucunda bazı yolların çöktüğü görüldü. 

Alaska'daki 7.8'lik deprem böyle salladı

Deprem sonrası tsunami uyarısı verilirken kıyı şeridinde yaşayan halk yüksek yerlere çıktı. Uyarı bir süre sonra kaldırıldı. 

Can ve mal kaybına yönelik bir açıklama şu ana kadar yapılmadı. 

Depremin şiddeti ise bir bebek kamerasına yansıdı. Deprem anına ait görüntülerde sallantının başlaması üzerine annenin bebeğini kucaklayıp evi terkettiği görülüyor. 

Bir süre sonra kamera depremin sarsıntısana daha fazla dayanamayıp devriliyor.

 

Alaska'daki 7.8'lik deprem böyle salladı ile ilgili etiketler deprem Tsunami alaska

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.