N'Sakala transfer söylentilerine yanıt verdi

Dün akşam Alanyaspor'un evinde Galatasaray'ı mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan N'Sakala, Beşiktaş'a transferi iddiaları hakkında, ''Konuşmam doğru olmaz.'' dedi.

Müsabakayı değerlendiren Fabrice N’Sakala “Aldığımız 3 puanla birlikte ligde farklı bir konuma geldik. İlk 5 adına önemli avantaj sağladık. Galibiyet için gerekli futbolu oynadık. Corona sonrası her geçen maç daha iyi oynuyoruz. Bunu sahada net bir şekilde görebiliyoruz” dedi.

''LİG BİTTİKTEN SONRA OTURACAĞIZ''

N'Sakala transferde isminin birçok takımla anıldığının hatırlatılması üzerine ise "Şu anda lige odaklandık. Aldığımız galibiyetle ilk 5 adına farklı bir pozisyona geldik. Kupada da finaldeyiz. Şu anda onlara konsantreyim. Lig bittikten sonra oturup konuşacağız” ifadelerini kullandı.

''BUNU SÖYLEMEM DOĞRU DEĞİL''

29 yaşındaki sol bek "Türkiye'den herhangi bir takımdan teklif aldın mı?" sorusana, “Henüz bunu söylemem doğru değil” yanıtını verdi.

Aytemiz Alanyasporlu futbolcunun adı transferde Beşiktaş ile anılıyor.

N'Sakala transfer söylentilerine yanıt verdi ile ilgili etiketler Alanyaspor Galatasaray Transfer Beşiktaş Fabrice N'Sakala
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.