Alanyaspor'da Bülent Korkmaz etkisi... G.Saray'dan sonra Fener'e de aynı tarife...

Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etmeyi başaran Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde 7 maçta yenilgisiz 17 puan topladı. Akdeniz ekibinde başkan Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör değiştirme kararının ne kadar doğru olduğunu hatırlattı.

Alanyaspor'un başına 4. haftada Çağdaş Atan'ın yerine geçen teknik direktör Bülent Korkmaz yedi maçta elde ettiği sonuçlarla Akdeniz ekibini zirve adayı yaptı. Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etmeyi başaran tecrübeli çalıştırıcı, lider Trabzonspor'u ise elinden kaçırmıştı.

Turuncu-Yeşilliler, Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 2-1 mağlup etmeyi başardı. Alanyaspor 3 puanı getiren golü 90+3'te Efkan Bekiroğlu attı. Galatasaray maçındaki galibiyet golü de yine maçın sonlarına doğru gelmiş, 87'de Candeias'ın attığı golle 0-1 kazanmışlardı.

Bülent Korkmaz yönetimindeki 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan toplayan Akdeniz ekibi 10. haftayı 20 puanla -maç fazlasıyla- 3. sırada tamamladı. Korkmaz'ın takımı haftaya Göztepe'yi ağırlayacak.

"İLK YARIDAKİ OYUNU KABUL ETMİYORUM"

Bülent Korkmaz maçın ardından şunları söyledi: "Oyuncularımı kutluyorum, buradan galibiyetle dönmek önemliydi. İlk yarıdaki oyunu kabul etmiyorum, hiç memnun değilim. Bu bizim oyunumuz değildi, böyle bir oyun beklemiyordum. Fenerbahçe'nin kesin kazanması lazımdı, çok yükleneceğini biliyorduk. Golün son dakikada gelmesi bizim için daha önemliydi, galibiyetle ayrıldık, oyuncularıma tebrikler."

İlk golün asistini yapan kaptan Efecan Karaca ise "Hocamızın gelmesiyle daha da takım olduk, bunu da sahaya yansıtıyoruz. Hocamızın isteklerini harfiyen yerine getirdik. İlk 45 dakika kendimiz gibi oynamadık ama 2. yarıda hocamızın konuşması ve birbirimizi motive etmemizle daha öz güvenli bir Alanyaspor vardı" ifadelerini kullandı.

Alanyaspor'da Bülent Korkmaz etkisi... G.Saray'dan sonra Fener'e de aynı tarife...

"HALI SAHADA BİLE BİZ KAZANDIK"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, stat çıkışı açıklamalarda bulundu. Bülent Korkmaz'la birlikte yakaladıkları çıkışın hatırlatılması üzerine Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Futbolun içerisinden gelen, 2. Amatör, Süper Amatör, 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig, Süper Lig, her kademesinde görev yapmış biri olarak, bir şeyin iyi gitmeyeceğini gördüğün zaman noktayı koymak lazım. Bazen en yanlış bilmeden yorum yapmak. Bazı yorumculara bakıyorum, 'Alanyaspor’da 2 mağlubiyette hoca gönderilir mi' diyor. Benim kulübümüm nasıl yönetildiğini, ne olduğunu biliyor musun? Bilmiyorsun. Çıkıyorsun televizyonda zamanında bir takımda futbol oynamışın, o takımın yorumculuğunu yapıyorsun Alanyaspor’da hoca niye gitti diye ona sallıyorsun."

"Bir kere bilgi edinin, öğrenin. Bilmiyorsanız biz de öğretelim size. Öğrenmenize de yardımcı oluruz. Ben bir şeyin iyi gitmediğini görüyorsam, bir maç da, hiç mağlubiyet olmadan da gönderirsin. Hiçbir hocamızla kırgın, dargın, küskün ayrılmadık. Çağdaş hocamızla da öyle ayrılmadık. Çağdaş hocayı getirip, teknik direktör yapan da benim. İnşallah bundan sonraki başka takımlarda da görev yapar. Sergen Yalçın hocam, Erol Bulut hocam, Hikmet Karaman hocam olsun hepsi ile görüşüyoruz."

Alanyaspor'da Bülent Korkmaz etkisi... G.Saray'dan sonra Fener'e de aynı tarife... ile ilgili etiketler Alanyaspor Fenerbahçe bülent korkmaz hasan çavuşoğlu efecan karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.