Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman?

Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman? Ev sahibi ekip Alanyaspor 22 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 21 puan toplayan ev sahibi ekip 16. sırada bulunuyor. Deplasman ekibi ise, 7. sırada bulunuyor. Trabzonspor 22 maçta, 8 galibiyet 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Peki, Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman? Hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Süper Lig'in 23. haftasında Alanyaspor Trabzonspor'u ağırlayacak. Ev sahibi ekip geçen hafta Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olurken Trabzonspor ise evinde Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Maç öncesinde ev sahibi ekip 16. sırada bulunuyor. Bu maçlarda 6 galibiyet 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Deplasman ekibi ise 22 maçta 8 galibiyet 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Peki, Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman? Hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Alanyaspor_Trabzonspor_mac_ne_zaman_Hangi_kanalda_TS_mac_saat_kacta

TRABZONSPOR HAZIRLIKLARA DEVAM EDİYOR

Trabzonspor, Süper Lig'in 23’üncü haftasında 24 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Esteban ile Mustafa Akbaş katılmadı. Burak Yılmaz’ın kondisyon salonunda, Castillo’nun ise takımdan ayrı çalıştığı belirtildi. Antrenmanda ısınmanın ardından beşe iki top çalışması gerçekleştirildi. Son bölümde ise koşu sonrası dar alanda maç yapıldı. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı izledi.
Bordo-mavililer, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

ALANYASPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 23. haftasında Alanyaspor ile Trabzonspor 24 Şubat Cumartesi akşamı 19:00'da karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

muharrem_usta

GÖREVE DEVAM KARARI

Trabzonspor yönetimi, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde toplanarak bir durum değerlendirmesi yaptı. Bordo-mavili ekibin yönetim kurulu, göreve "devam" kararı aldı.

Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçların ardından tartışılmaya başlanan ve Medipol Başakşehir maçında taraftarlarca istifaya davet edilen Trabzonspor Yönetim Kurulu, bir toplantı yaparak gelişen olayları masaya yatırdı.

Toplantıda yönetimin takımla daha yakından ilgilenmesi ve kalan maçlara en iyi şekilde motive etme kararı aldıkları öğrenildi.

Oyuncuların alacaklarınında ödenmesiyle ilgili sürecin hızlandırılması kararı alan yönetim kurulu, Rıza Çalımbay ile biraraya gelerek tecrübeli teknik adama moral verdi.

Bu arada Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kendi tesislerinde çalışan bordo-mavililerde sakatlıkları süren Esteban ve Mustafa Akbaş antrenmana katılmazken Burak Yılmaz salonda çalıştı.

Isınma turlarıyla başlayan antrenman, kondisyon ve taktik antrenmanıyla sona erdi...

Bordo-mavililerde Rıza Çalımbay'ın Aytemiz Alanyaspor maçında yeniden kadroda değişikliğe gitme sinyali verdiği de gözlendi...

Trabzonspor'da Uğur Demirok, Novak ve Kucka'nın Alanya'da yeniden ilk on bire dönmeleri bekleniyor.

Burak Yılmaz'ın maça yetişmemesi durumunda ise forvetteki tercih Hugo Rodellega olacak.

Alanyaspor_Trabzonspor_mac_ne_zaman_Hangi_kanalda_TS_mac_saat_kactasfafa

EMRE GALATASARAY'DA İDDİASI

Sarı Kırmızılıların yeni sezonda kadrosuna dahil edeceği isimlerde belli olmaya başladı. Aslan'ın ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek için yoğun çaba harcadığı Aytemiz Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Emre Akbaba hakkında da flaş açıklama geldi.

Bir dönem Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör olarak görev yapan Erhan Altın'dan Alanyasporlu Emre Akbaba hakkında flaş transfer açıklaması geldi.

"Emre Akbaba Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe seviyesinde bir oyuncu ve transferi için geç bile kaldı. Emre, Antalyaspor'da da iyi işler yaptı fakat Kırmızı Beyazlılarda şans bulamadı. Emre, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ta rahatlıkla oynar"

"Galatasaray'ın devre arasında transfer edeceğini düşünmüştüm ama olmadı. Kulağıma gelen duyumlar; Emre Akbaba için Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için Alanyaspor'dan transfer sözü aldığı"

Sol ayağını çok etkili kullanan ve ofansif orta saha pozisyonunda görev alan 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla çıktığı 22 karşılaşmada; 7 gol, 5 asist kaydetti.

Fatih Terim döneminde Milli takıma çağrıldı!
İlk kez Fatih Terim döneminde A Milli Takıma çağrılan Emre Akbaba, Ay-Yıldızlı formayla da 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Güncel piyasa değeri: 4.5 milyon euro

Emre'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri: 4.5 milyon euro.

Alanyaspor_Trabzonspor_mac_ne_zaman_Hangi_kanalda_TS_mac_saat_kactasfdsafsf

ALANYASPOR'DAN 10 BİN İDDİASI

AYTEMİZ Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Süper Lig mücadelesinin bilet fiyatları hafta başında açıklanmış, taraftarlar ise fiyatlara isyan ederek sosyal medyada tepki göstermişti.

Takımın bu zor günlerinde taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen turuncu yeşilli taraftarlar, Aytemiz Alanyaspor yönetiminden bilet fiyatlarının düşürülmesini talep edince, turuncu yeşilli yönetim de taraftarların çağrısına kulak vererek bilet fiyatlarını yüzde 50 düşürdü.

Alanyaspor Kulübü'nden dün yapılan açıklamada, "Takımımızın cumartesi günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynayacağı Trabzonspor maçının bilet fiyatlarına, taraftarlarımızdan gelen yoğun talep üzerine yüzde 50 oranında indirim uygulandı. Buna göre Maraton ve Kapalı Tribün 30, Kale Arkaları 15 ve Misafir Tribün 19,5 TL'ye indirildi. Ayrıca VIP tribünü bilet fiyatı da 200 TL’ye düşürüldü.

Şu ana kadar bilet satın alan tüm taraftarlar indirimden yararlanabilecek ve indirim tutarları Passolig kartlarına iade edilecek. Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, bilet fiyatlarının sezon öncesi belirlendiğini ve taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine Trabzonspor maçı için yüzde 50 indirim uygulandığını belirtti" ifadeleri kullanıldı. Alanyaspor yönetiminin aldığı bu kararı yerinde bulan taraftarlar ise sosyal medyada turuncu yeşilli yöneticilere teşekkür ettiler.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'DEN KRALA DESTEK

Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre;

“Herkes gol kaçırır” diyerek sözlerine başlayan Abdülkadir, “Ama kimse şunu unutmasın Burak ağabey 17 gol attı. Hem de sakat olduğu halde. Ben kendisine büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Burak ağabey, Başakşehir maçında şansızdı, üzerine gelinmesi bana göre büyük yanlış. Penaltı yok diyecek kadar da profesyonel birisidir o” dedi.

Bordo-Mavililer’in sezon sonunda Avrupa vizesi alacağına inandığını vurgulayan Ömür, “2018 yılında ilk kez evimizde mağlup olduk. Üzüntülüyüz tabii ki. Taraftarlarımız doğal olarak tepki gösteriyorlar ama şu an tepki değil de destek verilmesini gerektiğine inanıyorum. Yusuf Yazıcı kardeşime de yükleniliyor, bu da doğru değil. Lig sonunda inanıyorum ki, ligi çok iyi bir yerde bitireceğiz. Henüz her şey bitmiş değil. Alanyaspor maçını kazanıp sonrasında Trabzonspor’da oynayacağımız Beşiktaş maçına moralli çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizden desteğini lütfen çekmesin” ifadelerini kullandı.

Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Trabzonspor Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.