Alanyaspor teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimde 3'te 3 yaptı, hiç gol yemedi

Süper Lig'in ilk 3 haftasında tek galibiyet, 2 mağlubiyetin ardından teknik direktör Çağdaş Atan'la yollarını ayıran Aytemiz Alanyaspor, göreve getirilen teknik direktör Bülent Korkmaz ile 3'te 3 yaptı. Korkmaz, 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetinin ardından yollarına gelişerek devam edeceklerini söyledi.

Alanyaspor teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ı getirdikten sonra 3 maçta 9 puan toplarken kalesinde hiç gol görmedi. Süper Lig'in 6. haftasında dün akşam Kasımpaşa'yı ağırlayan Akdeniz ekibi kaptan Efecan Karaca (54) ve Davidson'un (83) attığı gollerle 2-0 galip geldi. 

Korkmaz yönetimindeki ilk maçında evinde Çaykur Rizespor'u tek golle deviren Alanyaspor, aynı tarifeyi deplasmanda Galatasaray'a da uygulamıştı.

Ligin ilk haftasında Başakşehir'i deplasmanda 1-0 mağlup eden Çağdaş Atan yönetimindeki Alanyaspor, daha sonra çıktığı 2 maçta mağlup oldu. Ligin 2. haftasında evinde Altay'a 4-1, 3. haftasında ise Hatay'a 5-0 mağlup olan turuncu-yeşilliler, bu sonuçların ardından teknik direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı.

Alanyaspor teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimde 3'te 3 yaptı, hiç gol yemedi

"FARKLI BİR SİSTEME GEÇTİK"

Bülent Korkmaz, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Çok yoğun bir maçtan çıktık. Çok yüksek bir tempoda oynadığımız Galatasaray maçı vardı. Hem orada takım halinde iyi oynamıştık hem de çok yüksek tempoda oynamıştık. Ona rağmen Kasımpaşa maçında da iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Topun hakimi olduk. Hemen hemen antrenmanda yaptığımız hücum opsiyonlarını yapmaya çalıştık. Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum. İkinci yarı bir, iki pozisyon verdik, onları vermememiz lazımdı ama bunun üzerinde de çalışacağız. Oyuncularım çok özverili, çok istekli, çok arzuluydu. Ondan dolayı onları kutluyorum, tebrik ediyorum. Gerçekten hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Artık bundan sonra önümüzdeki maça bakacağız. Çünkü nihayetinde yarın farklı bir gün olacak. Dolayısıyla bu galibiyet hayırlı olsun."

"Yüzde vermek olmaz ama özellikle Galatasaray maçını analiz ettiğimiz neredeyse kusursuz bir oyun vardı. Bu maçı analiz ettiğimizde ise daha net çıkacak. Tam olarak söyleyemiyorum ancak oyuncular çok iyi algılıyor. Çok farkı bir sisteme geçtik. Sezon başında farklı bir sistem vardı, şu an farklı bir sisteme geçtik. Dolayısıyla bunu algılayabilmesi, buna çabuk adapte olması oyuncuların ne kadar akıllı olduğunu gösteriyor. Yetenekli bir kadromuz var. Onu görebiliyorum, onu hissedebiliyorum, sahada da görebiliyorum. Zamanla daha iyi olacağını daha da gelişeceğimizi düşünüyorum. Çünkü nihayetinde eksikler çıkıyor, o eksikleri tamamlamamız lazım."

Alanyaspor teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimde 3'te 3 yaptı, hiç gol yemedi ile ilgili etiketler Alanyaspor bülent korkmaz efecan karaca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.