Alanyaspor son dakika da puanı kaptı! Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Zorlu mücadelede gülen çıkmadı ve maç 1-1 sona erdi. Ev sahibi takımın golü 45'te penaltıdan Max Gradel'den, konuk ekibin sayısı ise 90+1'de Idrissa Doumbia'dan geldi.

Süper Lig'in üçüncü haftasında Demir Grup Sivasspor ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetti. 

Ligde geride kalan 2 haftada Gaziantep FK ile sahasında 1-1 berabere kalan, Adana Demirspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Sivasspor sahasında Alanyaspor ile uzatma dakikalarında yediği gol ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin 45. dakikaasında Gradel'in penaltı golüyle öne geçen Sivasspor 90+1. dakikada Doumbia'nın golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu.

SİVASSPOR 3 MAÇ SONUNDA GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Lige 4-2'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle başlayan Alanya temsilcisi ise 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile 3-3 berabere kalmıştı. Bu maç ile birlikte puanını 5'e yükseltti. Sivasspor ise 2 puanda  kalarak galibiyet özlemini 3 haftaya çıkardı.

Alanyaspor son dakika da puanı kaptı! Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı

MAÇTAN DETAYLAR:

Stat: Sivas 4 Eylül.
Hakemler: Ümit Öztürk, İlker Takpak, Hakan Karabalçık.
Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal, Appindangoye, Caner, Murat, Uğur, Charisis (Robin Yalçın dk. 86), Keita, Hakan (Ulvestad dk. 73), N’jie (Erdoğan dk. 53), Gradel, Yatabare (James dk. 73).
Yedekler: Muammer, Goutas, Angielski, Ziya, Mehmet, Kubilay.
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay.
Alanyaspor: Runarsson, Fatih (Yusuf dk. 20), Furkan, Balkovec, Lusamba (Doumbia dk. 58), Fer, Candeias (Oğuz dk. 58), Pereira, Ferhat (Tayfur dk. 58), Efkan (Erencan dk. 77), Eduardo.
Yedekler: Yusuf, Ahmet, Mevlija, İsmail, Çağan.
Teknik Direktör: Felipe Sanchez Mateos.
Goller: Gradel (dk.45 pen.) (DG Sivasspor), Doumbia (dk. 90) (Alanyaspor)
Sarı Kartlar: Charisis, Uğur (D.G. Sivasspor), Furkan, Eduardo (Alanyaspor).

Alanyaspor son dakika da puanı kaptı! Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Sivasspor Alanyaspor Süper Lig 3.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.