Fenerbahçe, Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu!

Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Alanyaspor ile Fenerbahçe, Alanya'da karşı karşıya geldi. Kazanan takımın liderlik koltuğuna oturacağı maçın galibi 3-1'lik skorla Alanyaspor oldu.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 4. hafta kapanış maçında lider Alanyaspor, evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Bu haftaya kadar 3 maçta 3 galibiyet alan ev sahibi takım, Fenerbahçe'yi de 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Alanyaspor'un gollerini 45+3 ve 46. dakikalarda Cisse, 62. dakikada Fernandes kaydederken Fenerbahçe'nin tek golü 39. dakikada Tolga'dan geldi.

Bu sonuçla Fenerbahçe, ligdeki ilk mağlubiyetini alırken; lider Alanyaspor 4. maçını da galibiyetle tamamladı.

Maçın önemli anları...

90+2' Sol taraftan ceza sahasına giren Bakasetas kaleye çok sert vurdu ancak top üst direğe çarpıp dışarı gitti.

64' Alanyaspor ceza sahasında yaşanan karambol sonucu top Muriqi'nin önünde kaldı. Muriqi'nin zor pozisyondaki vuruşunda top önce kaleciye sonra da direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

62' GOOL! Fenerbahçe savunmasından bir büyük hata daha geldi. Baskı sonucunda Ozan Tufan topu kaybetti ve sol taraftan ceza sahasına giren Junior Fernandes dar açıdan topu ağlara göndererek skoru 3-1'e getirdi.

46' GOOL! Fenerbahçe savunmasının büyük bir hata geldi. Ceza sahasında topla buluşan Jailson uzaklaştırmakta ağır davrandı. Bakasetas'ın baskında topu önünde bulan Cisse boş pozisyonda topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

İlk yarı eşitlikle sona erdi...

45+3' GOOL! Sol kanattan kullanılan uzun taç atışında Altay topu kontrol edemedi. Bakasetas'ın dokunuşuyla topu önünde bulan Cisse tek vuruşla skora dengeyi getiren golü kaydetti.

42' Alanyaspor, Fernandes ile beraberliğe yaklaştı ancak kaleci Altay çizgi üzerinde topu kontrol etmeyi başardı.

39' GOOL! Sol kanattan ceza sahasına giren Rodrigues, Kruse'yi gördü. Alman yıldız çok şık bir tek pasla topu Tolga'yla buluşturdu. Tolga, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

16' Sağ kanattan Deniz Türüç'ün yaptığı ortada Kruse topa istediği vuruşu yapamadı ve top dışarı gitti.

Halis Özkahya'nın düdüğüyle maç başladı...

İLK 11'LER

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Welinton, Caulker, Nskala, Ceyhun, Sipois, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

Fenerbahçe: Altay, Ozan, Zanka, Jailson, Dirar, Tolga, Gustavo, Deniz, Kruse, Rodrigues, Vedat Muriç

 

Fenerbahçe, Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.