Alanyaspor Fenerbahçe maçı kural hatası! Maç tekrarlanacak mı?

Alanyaspor Fenerbahçe maçı kural hatası! Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Alanyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında kural hatası olduğuna dair itirazlar devam ediyor. Fenerbahçe'nin TFF'ye başvurarak maçın tekrarlanmasını istediği biliniyor. Alınacak karar tüm futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte Alanyaspor Fenerbahçe maçı kural hatası! Maç tekrarlanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Alanyaspor Fenerbahçe maçı kural hatası! Fenerbahçe'nin TFF'ye başvurarak maçın tekrarlanmasını istediği biliniyor. Alınacak karar tüm futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Alanyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında kural hatası olduğuna dair itirazlar devam ediyor. İşte Alanyaspor Fenerbahçe maçı kural hatası! Maç tekrarlanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Alanyaspor - Fenerbahçe maçı 3-1 Alanyaspor'un galibiyetiyle tamamlandı.

Alanyaspor - Fenerbahçe maçının ardından en çok konuşulan konu ise Alanyaspor'un 45+2'de beraberliği yakaladığı gol oldu.

Peki, Alanyaspor'un golü öncesi atılan taç atışında kural hatası mı var? Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, maçta yaşanan tartışmalı pozisyonu Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin 45+2'de yediği ilk golle ilgili gözden kaçan bir durum olduğunu ifade eden Deniz Çoban, "Fenerbahçe kalecisine doğru kötü bir pas yapıldığını, Altay'ın da topu zorlukla taca yolladığını gördük. Sonrasında Altay'ın Fenerbahçe savunmasıyla ilgili sitemini izlerken hakemin düdük sesini duyuyoruz. Maçı anlatan Ercan Taner'in de "Hakem tacı yanlış yerden atan Alanyaspor'lu oyuncuyu yerinden atması konusunda uyardı" dediğini duyuyoruz." dedi.

Alanyasporlu oyuncunun tacı tekrar atışının ekranlara yansımadığını ifade eden Deniz Çoban, "Eğer taç atışı Alanyaspor'lu oyuncular tarafından kullanılmış ve Ercan Taner'in dediği gibi yerinden atılmadığı için Halis Özkahya yerinden atılmasını istediyse çok büyük hata yapmış. Çünkü o taç gelip gol oluyor." dedi.

Futbolda yaşanan pozisyonun kuralını anlatan Deniz Çoban, "Bir taç atışı yerinden yapılmazsa o taç atışını aynı takım kullanamaz. Tacı yerinden rakip takım kullanır. Tabi bu durumu biz Ercan Taner'den duyduk. Gözümüzle görmedik. Eğer Ercan Taner'in anlattığı gibiyse Fenerbahçe'nin yediği beraberlik golünde çok ciddi bir problem var" dedi.

Alanyaspor Fenerbahçe maçı kural hatası! Maç tekrarlanacak mı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alanyaspor TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.