Alanyaspor, Braga'dan Joao Novais'i kadrosuna kattı

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla futbol kamuoyunun beğenisini kazanan ve yeni sezona Başakşehir deplasmanındaki galibiyetle başlayan Alanyaspor, orta sahaya yakviye yaptı. Çağdaş Atan'ın ekibi, Portekiz'in Braga takımından Joao Novais'i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Çağdaş Atan yönetiminde oynadığı futbolla beğeni kazanan ve ligi 7. sırada bitiren Alanyaspor, Portekizli orta saha oyuncusu João Novais'i kadrosuna kattı.

Portekiz'in güçlü ekiplerinde Braga'dan kiralanan 28 yaşındaki oyuncu hakkında açıklama yapan Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Alanya'ya hoş geldin diyorum. Kazasız ve belasız bir sezon geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Novais ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Başkanıma bana böyle bir fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en iyi kulüplerinden birine geldiğimi düşünüyorum. Beklentileri karşılaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Futbola Porto altyapısında başlayan Novais, profesyonel kariyerine ise Leixoes ile başladı. 2015 yılında Rio Ave'ye traansfer olan 28 yaşındaki oyuncu, 2018 yılında ise 1,5 milyon Euro karşılığında Braga'ya transfer oldu. 

Braga forması altında 110 karşılaşmada görev alan Portekizli oyuncu, 6 gol ve 13 asiste imza attı.

Alanyaspor, Braga'dan Joao Novais'i kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Alanyaspor Braga Süper Lig Joao Novais
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.