Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlıyor sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig’de 2. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor’a konuk oluyor. Ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Kayserispor’u Rachid Ghezzal'in son dakika golüyle 1-0 devirerek 3 puanı hanesine yazdıran siyah beyazlılar bu mücadeleden de galibiyetle ayrılmak istiyor.

Alanyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda 14 Ağustos 2022 Pazar akşamında saat 21.45’te başlayacak Antalyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

İlk hafta maçlarında Alanyaspor deplasmanda Karagümrük’ü 4-2 ile geçerken Beşiktaş’ta sahasında Kayserispor’u 1-0 devirmişti. İki takım arasında son olarak 9 Nisan 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı İstanbul’da Beşiktaş 4-1 kazanmıştı.

Stat: Bahçeşehir Okulları Stadyumu
Tarih: 14 Ağustos 2022 Pazar
Saat: 21.45
Yayın: Bein Sports 1

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? ile ilgili etiketler Alanyaspor Beşiktaş Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.