Alanyaspor Başakşehir maçı ne zaman?

Alanyaspor Başakşehirspor maçı ne zaman? Süper Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanacak. Lig 2. Başakşehirspor küme düşme hattındaki Alanyaspor'a konuk olacak. Ev sahibi ekip bu maç öncesinde 24 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Deplasman ekibi ise 24 maçta 15 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Biz de bu zorlu maç ile ilgili haberlerin detaylarını futbolseverler için derledik. Alanyaspor Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Süper Lig'in 25. haftasında ligin 2. sırasında Başakşehir, Alanyaspor'a konuk olacak. Bu maç öncesinde Medipol Başakşehir 24 maçta, 15 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Öte yandan ev sahibi Alanyaspor ise 24 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Biz de bu zorlu maçla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Alanyaspor Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

wqqwAlanyaspor_Basaksehir_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanalda

ALANYASPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 25. haftasında Alanyaspor ile Başakşehir Cuma akşamı saat 20:00'de karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

Alanyaspor_Basaksehir_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldasfas

EPUREANU ATIYOR, BAŞAKŞEHİR KAZANIYOR

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 5 golü bulunan Alexandru Epureanu'nun fileleri havalandırdığı 4 karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Medipol Başakşehir'in Moldovalı stoperi Alexandru Epureanu, savunmadaki başarısının yanı sıra attığı gollerle de takımının Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdürmesine büyük katkıda bulunuyor.

Son olarak turuncu-lacivertli ekibin, Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Göztepe ile oynadığı mücadelede takımını öne geçiren golü atan Epureanu, bu sezon ligdeki gol sayısını 5'e yükseltti.

Turuncu-lacivertli takım, Alexandru Epureanu'nun gol attığı 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı.

GÖZTEPE'Yİ YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Moldovalı stoper, bu sezon Göztepe ile oynanan iki maçta da fileleri havalandırmayı başardı.

Ligin ilk yarısında Medipol Başakşehir'in İzmir'de 2-1 kazandığı maçta takımının ilk golünü atan Epureanu, İstanbul'da da Göztepe'yi boş geçmedi.

Bu sezonki gollerinin 2'sini kafa, 3'ünü ise ayakla kaydeden 31 yaşındaki futbolcu, kafa gollerini Göztepe'ye attı. Deneyimli stoper, Medipol Başakşehir'in sahasında Antalyaspor'u 4-1 mağlup ettiği maçta da fileleri 2 kez havalandırdı.

Alanyaspor_Basaksehir_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldaadsa

TAKIMININ EN GOLCÜ İKİNCİ İSMİ

Epureanu, Togolu yıldız Emmanuel Adebayor'dan sonra Medipol Başakşehir'in en golcü ikinci ismi konumunda bulunuyor.

Adebayor, attığı 12 golle turuncu-lacivertli takımın en skorer oyuncusu unvanını elinde bulundururken, Togolu yıldızı 5 golle Epureanu takip ediyor.

Abdullah Avcı'nın ekibinde, Edin Visca ve Mevlüt Erdinç 4'er, Emre Belözoğlu, Kerim Frei, Marcio Mossoro ve Joseph Attamah da 3'er gole imza attı.

EN GOLCÜ STOPERLER LİSTESİNİN ZİRVESİNDE

Epureanu, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon ile Süper Lig'in en golcü stoperleri listesinin zirvesinde yer alıyor.

Ligin geride kalan bölümünde 5'er golü bulunan iki savunma oyuncusunu 3'er kez fileleri havalandıran yine Medipol Başakşehir'den Attamah, Beşiktaş'tan Dusko Tosic ve Teleset Mobilya Akhisarspor'dan Mustafa Yumlu takip ediyor.

NEGREDO'YU YAKALADI, SOLDADO'NUN 2 GOL ÖNÜNDE

Epureanu, skora yaptığı katkıyla Süper Lig'in önemli golcülerini geride bıraktı.

Moldovalı stoper, Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo ve Teleset Mobilya Akhisarspor'un Ukraynalı oyuncusu Yevgen Seleznov ile aynı gol sayısına sahip. Deneyimli futbolcu, 4 gol sevinci yaşayan Trabzonsporlu Hugo Rodallega ve 3 kez fileleri havalandıran Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado'nun da önünde yer alıyor.

TAKIMI, LİGİN EN AZ GOL YİYEN EKİPLERİNDEN BİRİ

Epureanu, hücumdaki etkinliğinin yanı sıra savunmada da başarılı bir grafik çiziyor.

Ligde 24 haftalık periyotta kalesinde 22 gol gören turuncu-lacivertli takım, bir maçı eksik Beşiktaş ile ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

Ligde en az gol yiyen takımlar sıralamasında Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ı 27 golle Galatasaray, 28 golle Kayserispor ve 29 golle Evkur Yeni Malatyaspor takip ediyor.

YALNIZCA 2 MAÇ KAÇIRDI

Medipol Başakşehir'in savunmadaki en önemli isimlerinden olan Epureanu, 24 haftalık periyotta yalnızca 2 maç kaçırdı.

Epureanu, kart cezası nedeniyle 17. haftadaki Kasımpaşa ve hastalığı sebebiyle 21. haftadaki Fenerbahçe mücadelelerinde forma giyemedi.

Oynadığı 22 maça da ilk 11'de başlayan Moldovalı stoper, bu maçların tamamında 90 dakika sahada kaldı.

Alanyaspor_Basaksehir_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanalda

"ÇABUK TOPARLANMAK ÖNEMLİ"

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 2-0 mağlup eden Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, Gençlerbirliği beraberliğinin ardından galip gelmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, Göztepe'nin doğrudan futbol oynayan bir ekip olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

"Biz de topa sahip olup, rakibin blokları arasına iki oyuncu sokmak istedik. 18 kez bloklar arasında oyuncularımızı topla buluşturduk. 45 2'de duran toptan golü bulduk. Öncesinde faul değil gibi duruyor ama bu kalabalığın içinde bunlar olabiliyor. Oyun gücünü ve kazandığımız galibiyeti bunun üzerinden konuşacaksak bu son derece yanlış olur. Ondan önce de duran toptan bulduğumuz pozisyonlar vardı. Devreye böyle girmek iyi oldu. Yüzde 60 topa sahip olduk. Göztepe duran toptan en çok gol yiyen takımlardan biri, ilk maçı da böyle çözmüştük. Oyunun genelinde oyun gücümüzü doğru yansıttık. Gençlerbirliği beraberliğinden sonra zihinsel yıpranmayı çabuk toparlayıp kazanmak önemliydi."

Basit top kayıplarıyla rakibe pozisyonlar verdiklerini aktaran Avcı, "Kazanma duygusu önemli ama bazen sona doğru yaklaştıkça kaygılar da olabilir. Top kayıplarıyla pozisyonlar verdik, bize yakışmadı ama bundan çıkaracağımız dersler var. Göztepe ligimizin önemli renklerinden bir tanesi. Buraya gelen seyircisiyle kattıkları renk için de teşekkür ediyoruz. 10 hafta kaldı. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz. Bizim için çok değerli olan saha paylaşımına sadık kalan oyuncularıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı, "Şampiyonluk yarışında şu an 4 takım var. İlerleyen haftalarda bir kopma olabilir mi?" sorusunu ise, "Ben kopma olacağını tahmin etmiyorum. Herkes her yerde puan kaybedebiliyor. Her rakibin bir hedefi var. Barajın geçen seneki kadar yüksek olmayacağını düşünüyorum." şeklinde yanıtladı.

Alanyaspor Başakşehir maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Alanyaspor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.