Alanya'da otelde panik! Alevlere teslim oldu!

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apart otelde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Çatıda başlayan ve kısa sürede tüm çatıyı kaplayan alevler sebebiyle sadece yerli turistlerin bulunduğu otel boşaltılırken, yangın bir saatlik çalışmayla söndürülebildi.

Yangın, Kızlarpınarı Mahallesi'nde bir apart otelde saat 19.30 sıralarında başladı. Çatıda bulunan çamaşırhane bölümünde çıkan yangın kısa sürede tüm çatıyı kapladı.

Otelde bulunan turistler tahliye edilirken, alevlerden çıkan siyah duman gökyüzünü kapladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

YARALANAN OLMADI

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu güçlükle kontrol altına alınabilen yangında yaralanan olmadı.

Alanya'da otelde panik! Alevlere teslim oldu!

'ALEVLER ÇOK HIZLI YÜKSELDİ'

Görgü tanıkları biranda insanların sokağa fırlamaya başladığını belirterek, 'Yangın var diye insanlar sokağa fırladı. Alevler çok hızlı yükseldi. Klimaların gazları patladı korktuk. İtfaiye hızla müdahale etti, çok şükür kimse yaralanmadı' dedi.

Alanya'da otelde panik! Alevlere teslim oldu! ile ilgili etiketler Alanya Antalya otel Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.