Alanya'da kazanan olmadı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor kendi sahasında Giresunspor'la 1-1 berabere kaldı. Konuk ekipte 4. dakika Serginho kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. İşte karşılaşmanın detayları...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Corendon Alanyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Alanya Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi. Giresunspor, 3. dakikada Serginho'nun direkt kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Alanyaspor'un ise 10. dakikada Efecan ile bulduğu gol VAR kontrolünün ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İlk yarısı 0-0 biten mücadelede Giresunspor, 65. dakikada Görkem Sağlam'ın penaltı golüyle öne geçti. Alanyaspor, 81. dakikada Jure Balkovec'in golüyle eşitliği sağladı. Giresunspor, Serginho'nun 4. dakikada gördüğü kırmızı kartla karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Alanyaspor 9 puanla 11. sırada yer alırken, Giresunspor'da 8 puanla 12.sırada yer aldı. Alanyaspor, gelecek hafta Atakaş Hatayspor'a konuk olacak. Giresunspor ise sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Alanya'da kazanan olmadı ile ilgili etiketler Alanyaspor Süper Lig giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.