Alahşehir Devlet Hastanesi'nde köpük partisi video!

Alahşehir Devlet Hastanesi'nde köpük partisi! Geçtiğimiz aylarda seks skandalı iddiasıyle gündeme gelen Alaşehir Devlet Hastanesi, kez ise acil serviste çekilen görüntülerle gündeme geldi. Acil servisteki doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisi görüntüleri konuşuluyor. İşte Alahşehir Devlet Hastanesi'nde köpük partisi! Detaylar haberimizde...

Alahşehir Devlet Hastanesi'nde köpük partisi! Gündemde konuşulan konulardan biri Alahşehir Devlet Hastanesi'nde acil serviste görevli doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisi oldu. İşte Alahşehir Devlet Hastanesi'nde köpük partisi!

Manisa eski milletvekili ve yazar Tevfik Diker, sosyal medya hesabından Alaşehir Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım servisi çalışanlarının, köpük partisinde çekilen görüntülerini yayımladı.

Alahşehir Devlet Hastanesi'nde köpük partisi video!

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, görüntüler ile ilgili soruşturma açıldığını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir. Basınımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur."

CİNSEL İLİŞKİ SKANDALI

Söz konusu hastanenin bazı personelleri, geçtiğimiz günlerde cinsel ilişki skandalı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bir çalışanın cinsel ilişki itirafları yaptığı iddia edilen olayda yetkili makamlardan herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

MANİSA

Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on dördüncü şehri. 2016 TÜİK verilerine göre 1.396.945 kişi Manisa'da yaşamaktadır.[3] Anadolu Yarımadası'nın batısında, Ege Bölgesi'nin ortasında yer alır. Doğudan Uşak ve Kütahya, Güneyden Aydın ve Denizli, Kuzeyden Balıkesir ve Batıdan İzmir ile komşudur. 27°08’ ve 29°05’ doğu boylamları ile 38°04’ ve 39°58’ kuzey enlemleri arasında yer alır. 17 ilçesi bulunur. Toplam nüfus bakımından İzmir'den sonra Ege Bölgesinin 2. büyük ili ve ticaret merkezidir. 2012 yılında çıkarılan 6360 sayılı kanun ile büyükşehir olmuştur. "Şehzadeler Şehri" olarak da adlandırılan yerleşim, mesir macunu, sultaniye üzümü ve Manisa Tarzanı ile tanınır. Antik çağda "Magnesia", Roma İmparatorluğu döneminde tam ismiyle "Magnesia ad Sipylum" olarak anılmıştır. Şehir, Spil Dağının eteklerinde kurulmuştur. Gediz Nehrinin büyük bir bölümü il sınırları içerisinden geçmektedir.

Alahşehir Devlet Hastanesi'nde köpük partisi video! ile ilgili etiketler Manisa Hastane video Alaşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.