"Alabora Gezi'de kabaran dalgada sörf yaptı!"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca yürütülen Gezi Parkı eylemleri soruşturmasını değerlendirdi.

Hakan, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Mehmet Ali Alabora hakkında, "Alabora, dernekler, sivil toplum kuruluşları, örgütlü yapılar falan... Hepsinin ama hepsinin yaptıkları, fitil ateşlendikten sonra kabaran dalgada sörf yapmaktan ibarettir" dedi.

Gezi Parkı soruşturması kapsamında, firari Can Dündar ve oyuncu Mehmet Ali Alabora hakkında da eylemlerde etkin rol aldığı gerekçesiyle tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı.

Hakan bugünkü yazısının ilgili bölümünde "Gezi'nin fitilini ateşleyenler" hakkında şunları kaydetti:

"Gezi’nin fitilini ateşleyen ne Mehmet Ali Alabora’dır, ne bir sivil toplum örgütüdür, ne de herhangi bir örgütlü yapıdır.
Gezi’nin fitilini ateşleyenler...

Sabahın kör vakti eylemci çadırlarını yakma emrini verenlerdir!

Mehmet Ali Alabora, dernekler, sivil toplum kuruluşları, örgütlü yapılar falan... Hepsinin ama hepsinin yaptıkları, fitil ateşlendikten sonra kabaran dalgada sörf yapmaktan ibarettir."

"Alabora Gezi'de kabaran dalgada sörf yaptı!" ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Gezi olayları mehmet ali alabora
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.