Alaattin Çakıcı yeni mektubunda Kılıçdaroğlu'na seslendi: Neden dile getiremiyorsun?

Twitter hesabından uzun aradan sonra yeni bir mektup paylaşan Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarına yüklendi. Milas Belediyesi'yle ilgili neden bir araştırma yapılmadığını soran Çakıcı, "Sayın muhalefet lideri Cumhur İttifakın'a saldıracağınıza, yaptıkları yüzde 80 milli savunma sanayisini, tüneller, otobanlar ülkesi olduğunu, sağlık sektöründe başarılı olduklarını, terörle mücadelede dünyaya kafa tuttuklarını neden dile getiremiyorsun?" diye sordu.

Alaattin Çakıcı aylar sonra sosyal medya hesabından bir mektup paylaştı. "Bodrum, Milas ve Marmaris'te bu yaz ne oldu?" başlıklı mektupta Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhur İttifakı'na yönelik söylemlerini eleştirdi.

Alaattin Çakıcı yeni mektubunda Kılıçdaroğlu'na seslendi: Neden dile getiremiyorsun?

Kılıçdaroğlu'na seslenen Alaattin Çakıcı, "Milas Belediyesi'yle ilgili neden bir araştırma yapmıyor. Hani o namus abidesi yetim hakkı savunucusu tavrıyla Milas ve çevresinde olanlarla ilgili genel merkez, il ve ilçe teşkilatları bir çalışma yapmıyor" dedi.

Çakıcı ayrıca Kılıçdaroğlu'na, "Sayın muhalefet lideri Cumhur İttifakın'a saldıracağınıza, yaptıkları yüzde 80 milli savunma sanayisini, tüneller, otobanlar ülkesi olduğunu, sağlık sektöründe başarılı olduklarını, terörle mücadelede dünyaya kafa tuttuklarını neden dile getiremiyorsun?" diye sordu.

Alaattin Çakıcı yeni mektubunda Kılıçdaroğlu'na seslendi: Neden dile getiremiyorsun? ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı Kemal Kılıçdaroğlu Mektup
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.