Al Sancak Dizisine Kardeşlerim Dizisinden Transfer Geldi!

Geçtiğimiz sezon Kardeşlerim dizisine veda eden Gözde Türker, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Al Sancak dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Uğur Güneş'li Al Sancak dizisi transfere doymuyor. Yeni sezonda TRT 1'de ekrana gelecek olan ve Gülsüm Ali İlhan'ı da kadrosunda barındıran Al Sancak dizisine Kardeşlerim'in Harika'sı transfer oldu.

Gözde Türker Al Sancak Dizisine Dahil Oldu!

Kardeşlerim Harika olarak ün yapan Gözde Türker, yeni sezonda Al Sancak dizisinde oynayacak.

17 Eylül 1995 tarihinde doğan Gözde Türker, İstanbullu Gelin, Kardeşlerim ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır. Kariyerine 2011 senesinde Star TV de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Safiye Sultan rolü ile başladı. Sonrasında 2016 senesinde Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde Melis Sayguner karakterini canlandırdı. 2018 senesinde Star TV de yayınlanan Ülfet karakterine hayat verdi. 2021 senesinde ATV de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Harika karakterini canlandırdı.

Al Sancak Dizisine Kardeşlerim Dizisinden Transfer Geldi! ile ilgili etiketler Al Sancak Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.