Al Sancak 2. bölüm full izle! 26 Ocak Al Sancak son bölüm izle

Al Sancak 2. bölüm full izlemek isteyenler arayışta. Perşembe akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Al Sancak 2. son bölüm tek parça halinde Youtube de.

Al Sancak 2. bölüm full izlemek için TRT 1 de. Perşembe akşamlarında yayınlanan Al Sancak 2. son bölüm tek parça halinde dizi bitiminde Youtube platformunda.

Başrollerinde Gülsim Ali İlhan ile Uğur Güneş’in oynadığı Al Sancak son bölümünde; Pençe Timi Komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı, evinin garajında operasyonda öldüğünü sandığı Nadia ile karşılaşmıştır.

Al Sancak 2. bölüm full izle

Nadia, Ali’nin şehit düşen arkadaşı Attila’nın katillerine ulaşmayı vaat ederek; bağlı olduğu ahtapotu yok etmek için Türk Devleti’ne çalışmayı teklif eder. Ali Yüzbaşı, Nadia’nın teklifini kabul edecek midir? Öte yandan Türkiye büyük bir terör tehdidiyle karşı karşıyadır.

Mithat’ın başını çektiği ahtapot büyük ve kanlı bir eylemi gerçekleştirmenin arifesindedir. Kimyasal başlıklı füzeyle Türk Akımı Boru Hattı’nı imha ederek ülkede ve dünyada büyük bir kaos çıkarmayı planlamaktadırlar. Yüzbaşı Ali ve Pençe Timi, ada baskınında elde ettikleri belgelerle bu terör eyleminin bilgisine ulaşacak ve ahtapota engel olmak için harekete geçeceklerdir. Operasyonda ağır yaralanan Süleyman’ın akıbeti ne olacaktır?

Al Sancak 2. bölüm izle

Yüzbaşı Ali ve Pençe Timi ahtapotun en önemli isimlerinden birini ele geçirmeyi başaracaktır. Bu kişi kim olacaktır? Tüm bunların yanı sıra devam etmekte olan füze tehdidini bertaraf etmek için Ali Yüzbaşı, Nadia’yla birlikte füzeyi aramak zorunda kalacaktır. Düştükleri tehlikelerden sıyrılabilecekler midir? Ali Yüzbaşı, Nadia’nın da desteğiyle füzeyi bulup adım adım yaklaşmakta olan faciayı önleyebilecek midir?

Al Sancak 2. bölüm full izle! 26 Ocak Al Sancak son bölüm izle ile ilgili etiketler Al Sancak Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.