Akyazı Stadı'ndaki Trabzonspor-Kopenhag maçını Hollandalı hakem Makkelie yönetecek

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda 24 Ağustos Çarşamba günü sahasında Danimarka'nın Kopenhag takımı ile karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak adına önemli olan bu maçı yönetecek hakem belli oldu.

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. 24 Ağustos Çarşamba günü Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın hakemi de belli oldu.

UEFA'dan yapılan açıklamada, Trabzonspor-Kopenhag maçını Hollandalı hakem Danny Makkelie'nin yöneteceği belirtildi. Bordo-mavili takım, ilk maçta Danimarka ekibine deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Çarşamba günü 22.00'de oynanacak olan karşılaşma Exxen ekranlarında olacak.

Akyazı Stadı'ndaki Trabzonspor-Kopenhag maçını Hollandalı hakem Makkelie yönetecek ile ilgili etiketler Kopenhag Trabzonspor danny makkelie
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.