Aksungur İHA tespit etti, 3 kule çalışanı alevlerden kurtarıldı

Orman yangınlarında aktif olarak çalışmalara katılan AKSUNGUR İHA, dünkü görev uçuşunda 3 kule çalışanının tehlike altında olduğunu tespit etti. Bu sayede 3 çalışan alevlerin arasından kurtarıldı.

Türkiye dört bir yanda çıkan onlarca yangınla mücadele ederken, yangın söndürme çalışmalarına Bayraktar TB2 ve AKSUNGUR İHA'lar da katılıyor.

Aksungur İHA tespit etti, 3 kule çalışanı alevlerden kurtarıldı

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, AKSUNGUR İHA’nın dün görev uçuşunda 3 kule çalışanının tespit edilmesine ve bu sayede alevlerin arasından kurtulmasına vesile olduğunu bildirdi.

Aksungur İHA tespit etti, 3 kule çalışanı alevlerden kurtarıldı - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Savunma Sanayii Başkanlığı Başkanı İsmail Demir, Twitter'dan yaptığı açıklamada, “Savunma Sanayimizin geliştirdiği Bayraktar TB2 ve AKSUNGUR İHA’larımız hepimizi derinden etkileyen yangınlarda aktif olarak görev yapıyor. AKSUNGUR İHA dün yaptığı görev uçuşunda 3 kule çalışanını tespit etti ve hamdolsun bu sayede alevlerin arasından kurtulmalarına vesile oldu” dedi.

Aksungur İHA tespit etti, 3 kule çalışanı alevlerden kurtarıldı ile ilgili etiketler Orman Yangını Aksungur İHA kule çalışanları kurtarma operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.