Aksiyon filmi değil gerçek! Suç makinesi böyle yakalandı...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları devam ederken Fatih'te suç makinesi bir şahıs ile polisin heyecanlı kovalaması Beyoğlu'na kadar sürdü. Yakalandığında şahsın suç makinesi olduğunu öğrenen polisin nefes kesen kovalamaca anları kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Koronavirüs salgınıyla mücadelede kademeli normalleşme kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları devam ederken polisten kaçmaya çalışan suç makinesiyle memurlar arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı.

SUÇ MAKİNESİ UYGULAMA NOKTASINDAN KAÇTI

Sokağa çıkma kısıtlamaları sırasında  il genelinde çeşitli noktalarda denetim yapılması amacıyla uygulama noktaları kurulmuştu. Denetimler tüm hızıyla devam ettiği esnada geçtiğimiz 13 Mayıs Perşembe günü saat 00.00 sıralarında Fatih’te bir şahıs, uygulama noktasına girmeyerek aracıyla birlikte kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri araç plakasını ihbar ederek şahsı yakalamak için çalışmalara başladı.

Aksiyon filmi değil gerçek! Suç makinesi böyle yakalandı...

POLİS CANINI HİÇE SAYARAK YAKALADI

Telsizden anonsları duyan polis ekipleri, Eminönü’nden Galata Köprüsü’ne giren şüpheli aracı kovalamaya başladı. Beyoğlu’nda da polisin “dur” ihtarına uymayan şüpheli, Karaköy’den Meclis-i Mebusan Caddesi'ne devam ederek Dolmabahçe’ye ulaştı. Burada Dolmabahçe Sarayı'na giren kavşaktan dönüş almaya çalışan şüpheli, polis otosunu önüne kıran Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekibe çarptı. Çarpma sonucu duran araçtaki şüpheli tabancalarını çeken polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Nefes kesen o anlar ise kameralara yansıdı.

Aksiyon filmi değil gerçek! Suç makinesi böyle yakalandı... - Resim : 2

ÜZERİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ

Şüphelinin yakalanmasının ardından aracında ve üstünde arama yapıldı. Aramalar sonucunda ruhsatsız tabanca ve satışa hazır bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Kimlik tespiti yapılan B.B. ismindeki şahsın ise “Hırsızlık ve Hükümlünün Kaçması” suçlarından 2 ayrı aranması olduğu tespit edildi. Bunun üzerine gözaltına alınarak emniyete götürülen B.B.’nin ifadesi alınarak adli işlemleri yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

Aksiyon filmi değil gerçek! Suç makinesi böyle yakalandı... ile ilgili etiketler polis Beyoğlu Fatih semti suç suç makinesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.