Akşener'in "Rabbi Yessir" benzetmesi alay konusu oldu!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, daha önce Fatih Sultan Mehmet'e benzettiği Ekrem İmamoğlu'nu övmek isterken alay konusu oldu.. CHP'li Başkanın yüzünde Rabbi Yessir duası görüldüğünü söyleyen Akşener sosyal medyada espri yağmuruna tutuldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasından son günlerde su sızmıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Yenikapı'da gerçekleştirilen etkinliklerde İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzeten Akşener şimdi de CHP'li başkana ulviyet atfetti!

Karar TV Youtube yayınına katılan Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu'nu övmek isterken ipin ucunu kaçırdı ve yüzüne adeta "nur" kondurdu.

Ablasının dindar olduğunu belirten Akşener, "Benim ablam 75 yaşında dindar bir kadın. Ablam AK Parti bünyesindeki dindar kadınlarla da beraber olan biri. Ablam bana 'Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir (bir dua) gördüm' dedi. Arkadaşlarını sordum, onlar da sempati duymuşlar." ifadelerini kullandı.

TEPKİ YAĞDI...

Meral Akşener'in bu açıklamaları sosyal medyada bir anda gündem oldu ve İYİ Parti liderine sert eleştiriler yöneltilirken, Ekrem İmamoğlu'na ise alaycı ifadelerle iğneleyen mesajlar paylaşıldı.

Akşener'in bu açıklamalarına en sert tepki, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'ten geldi.

Çiçek, söz konusu mesajı "şizofreni" emaresi olarak gördü ve şu ifadeleri kullandı;

"Kendisi Fatih Sultan Mehmet Han'a benzetmişti, ablası da 'Ekrem kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir gördüm' demiş... 3 şeflik, 2 müdürlük, ihaleler için bu kadar da ayağa düşülmez ki... Şu suratta tüm bunları nasıl görüyorsunuz? Nasıl bir şizofren haldir bu?"

* SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN BAZI ESPRİLİ MESAJLAR İSE ŞU ŞEKİLDEYDİ;

🧐

— Nur Özkan Erbay (@nurozkanerbay) October 26, 2021

👉

✨✨✨☀️☀️☀️💫💫💫

Benim gördüğüm
👉

🤡🤠🎃🤥👿☠️👻🤖👾

— 4yşe (@A__Ayse) October 26, 2021

🇹🇷 (@mami4258) October 26, 2021

🤪😜🤪😜🤪😜😝😛
Bu arada hala yüzde Rabbi Yessir olması ne demek bilmiyorum

— Fatih Karakaya (@GundemFransa) October 26, 2021

Akşener'in "Rabbi Yessir" benzetmesi alay konusu oldu! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Meral Akşener Twitter rabbi yessir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.