Akşener'in özel jetli ziyareti akıllara o açıklamasını getirdi...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla İstanbul'dan Malatya'ya hareket etti. Akşener'in bu yolculuğunu özel jetle yapması akıllara 2018 yılında yaptığı açıklamaları getirdi. Akşener, "Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğimde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın" demişti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz gün bir takım temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gitmişti. Akşener'e bazı İYİ Parti yöneticileri eşlik etti. İstanbul'dan özel jetle dün saat 10.10'da özel jetle ayrılan İYİ Parti yöneticileri, saat 11.06'da Malatya'ya ulaştı.

Akşener'in Malatya ziyareti için özel jet kullanması sonrasında geçtiğimiz senelerde özel jetlerle ilgili kullandığı ifadeler yeniden gündeme geldi.

"ÖZEL UÇAKLA GEZMEYECEĞİZ" DEMİŞTİ

Akşener geçtiğimiz senelerde yaptığı açıklamada, "Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğimde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın. Yarın, 4-5 sene sonra Meral abla ile uçakta gitmiştik 'Söz vermişti ama yalancı çıktı' dedirtmeyeceğim" demişti.

Akşener'in özel jetli ziyareti akıllara o açıklamasını getirdi...

"DEVLETE AİT BÜTÜN UÇAKLARI SATACAĞIZ"

Akşener, sosyal medya hesabından 2018 yılındaki bir paylaşımında ise devlete ait tüm uçakları satacağını iddia etmişti.

Akşener paylaşımında "Buradan ilk defa ilan ediyorum. Allah nasip edecek, siz teveccüh göstereceksiniz, cumhurbaşkanlığını alacağız. Devlete ait bütün uçakları satacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Akşener'in özel jetli ziyareti akıllara o açıklamasını getirdi... ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Malatya özel uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.