Akşener'in önünde soğan döken vatandaş özür diledi: "Galeyana geldik. Dökmez olaydım"

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'in Adana ziyareti sırasında yola soğan döken ve sonrasında toplayan vatandaş mehmet Bülbül, yaptıklarından dolayı özür diledi. Bülbül, "Biz de orada galeyana geldik. Dökmez olaydım" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Adana ziyareti sırasında Akşener'in önünde 'para etmiyor' diyerek soğanları yola döken ve sonrasında toplayan Mehmet Bülbül adlı vatandaş o anları anlattı. Yaptıklarından dolayı pişman olduğunu belirten Bülbül, "Bir sürü şey söylediler olayın olduğu yerde. Biz de orada galeyana geldik. Dökmez olaydım. Yapmaz olaydım çok pişmanım bundan dolayı" dedi.

Bülbül, o gün yaşananları şöyle anlattı:

"Olayın olduğu yere gittik. Bir sürü insan vardı. 'Hayırdır' dedik sonra orada 3 torba soğan vardı. 'Meral Akşener geliyor' dediler. Galeyana geldim ve soğanı döktüm. Dolduruşa geldik orada. Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan, Devlet Bahçeli'den bakanlarımdan ve vekillerimden özür dilerim. Ben Yörük milletiyim hepsinden özür dilerim.

Vatanımdan, milletimden ve askerimden hepsinden çok özür dilerim. Ben vatanımı ve milletimi seviyorum. Bir olaya kurban gittik, bunu üzülerek söylüyorum.

Bir sürü şey söylediler olayın olduğu yerde. Biz de orada galeyana geldik. Dökmez olaydım. Yapmaz olaydım çok pişmanım bundan dolayı.

Ben vatanını ve milletini seven bir insanım böyle bir dolduruşa geldik. Sakın böyle şeyler yapmasınlar. El için başkası için böyle şeyler yapmasınlar. Ben bir daha böyle bir şey yapmam.

Akşener'in önünde soğan döken vatandaş özür diledi: "Galeyana geldik. Dökmez olaydım"

Hatasız kul olur mu? Olmaz. Ben böyle dolduruşlara gelmezdim ama nasıl o adamaların sözlerine inandım anlamadım."

NE OLMUŞTU?

Adana'ya ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ceyhan ilçesinde tarlada çiftçileri ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Akşener'in de içinde bulunduğu konvoy, yol kenarında bekleyen ve çiftçi olduğu öne sürülen bir kişinin yanında durduruldu.

Akşener, vatandaşı dinlemesinin ardından bölgeden ayrıldı. Soğanları 'para etmiyor' diyerek yere döken şahıs, Akşener'in konvoyunun uzaklaşması sonrası, soğanları yerden topladı.

Akşener'in araçtan inmesinin ardından o kişi, soğanları 'para etmiyor' diyerek yere döktü ve Akşener'e gösterdi.

Akşener'in önünde soğan döken vatandaş özür diledi: "Galeyana geldik. Dökmez olaydım" ile ilgili etiketler İYİ Parti soğan Adana mehmet bülbül akşener
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.