Akşener'in kürsüye çıkardığı genç 'Barınamıyoruz' dedi, İtalya tatili fotoğrafları ortaya çıktı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün grup toplantısında öğrenci Deniz Barış Çatal'a söz verdi. Konuşmasında "Barınamıyoruz, beslenemiyoruz" diyen Çatal'ın, sosyal medya hesabında İtalya gezisinden fotoğrafları ortaya çıktı. CHP'nin salonundan fotoğrafları da bulunan Çatal, İYİ Parti Grup Toplantısı sonrası bu fotoğrafını sildi.

İYİ Parti'nin bugün gerçekleşen grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener, kürsüyü konuşmasının ortalarında Deniz Barış Çatal isimli bir gence bıraktı.

"BARINAMIYORUZ, BESLENEMİYORUZ"

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi ve Eskişehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı olan Çatal, sözlerine "KYK yurtlarında yaşadığım sorunları anlatmak istiyorum" diye başladıktan sonra "Barınamıyoruz, beslenemiyoruz" açıklamasında bulundu.

Akşener'in kürsüye çıkardığı genç 'Barınamıyoruz' dedi, İtalya tatili fotoğrafları ortaya çıktı

İTALYA GEZİSİNDEN FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

"Barınamıyoruz" diyen gencin, İtalya gezisinden ve TBMM'de CHP grup toplantılarının yapıldığı salondan CHP logosu önünde çekildiği fotoğrafları ortaya çıktı.

CHP'Lİ FOTOĞRAFINI SİLDİ

İYİ Parti grup toplantısı sonrası Akşener'in konuşturduğu Çatal, sosyal medya hesabından CHP'li fotoğrafını kaldırdı.

Akşener'in kürsüye çıkardığı genç 'Barınamıyoruz' dedi, İtalya tatili fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 2

Akşener'in kürsüye çıkardığı genç 'Barınamıyoruz' dedi, İtalya tatili fotoğrafları ortaya çıktı ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener iyi parti grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.