Akşener'in koruma polisinin Kovid-19 testi pozitif çıktı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in koruma polisinin koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkması üzerine, Akşener 15 Temmuz törenlerine katılmama kararı aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in TBMM'de düzenlenecek 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı'na katılmayacağı bildirildi.

Partiden yapılan açıklamada, daha önce 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yılı dolayısıyla millet iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) düzenlenecek anma programına Genel Başkan Meral Akşener’in de katılacağının duyurulduğu hatırlatıldı.

AKŞENER'İN TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Açıklamada, "Ancak Sayın Genel Başkanımızın koruma ekibinden bir polis memurunun Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Her ne kadar Sayın Genel Başkanımıza yapılan test negatif çıkmışsa da yapılan değerlendirmeler sonrası törene katılanları riske atmamak için programa katılmama kararı alınmıştır." ifadesine yer verildi.

EVİNDE ÇALIŞAN YARDIMCISININ DA TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz Nisan ayında, evinde çalışan bir yardımcısının koronavirüse yakalandığını ardından kendisinin de test yaptırdığını ve sonuçların negatif çıktığını belirten Akşener, sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, "Evimde çalışan yardımcım koronaya yakalandı. Biz de test yaptırdık. Sonuç negatif çıktı. Büyük tedirginlik yaşadık. Ama çok şükür iyiyiz" ifadelerini kullanmıştı.

 

Akşener'in koruma polisinin Kovid-19 testi pozitif çıktı! ile ilgili etiketler Meral Akşener kovid-19 covid-19 yakın koruması koruma polisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.