Gazetecilerin ısrarlı sorularına böyle tepki verdi

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener'in HDP'ye açılan kapatma davasıyla ilgili sessiz kalması dikkat çekti. Çanakkale'de açıklamalar yapan Akşener'in gazetecilerin ısrarlı soruları sonrası uzaklaşmaya çalıştığı görüldü.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın HDP'ye kapatma davası açması sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sessizliği sürüyor. Akşener, yaptığı açıklama sonrası gazetecilerin soru sormasını istemedi. Gazetecilerin HDP'ye açılan kapatma davasını sormaları üzerine Akşener'in hızla uzaklaşmaya çalıştığı görüldü.

Gazetecilerin ısrarlı sorularına böyle tepki verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çanakkale’ye geldi. Çanakkale’nin Biga ilçesinde esnaf ziyareti yapan Akşener’e İYİ Parti ve CHP milletvekilleri eşlik etti. Çok sayıda partili tarafından karşılanan Akşener, esnafla sohbet ettikten sonra kent merkezine doğru yola çıktı.

Akşener, sonrasında ise Biga ilçesinde esnafları ziyaret etti. Çanakkale şehitleri ile ilgili açıklamalar yapan Akşener şu ifadeleri kullandı:

Gazetecilerin ısrarlı sorularına böyle tepki verdi - Resim : 2

"Türkiye için bugünün, Çanakkale ruhunun canlandığı bir gün olmasını diliyorum. Özelliği de şu; kuzey, güney, doğu, batı, herkesin ve her yaş grubunun burada buluştuğu, kiminin fiziki olarak gelip şehit düştüğü ya da gazi olduğu, kiminin ruhunun burada olduğu bir dönem o. Bugün onu hem anmak hem o ruhu yeniden canlandırmak hem de şehitlerimize dua etmek için buradayız. Buranın o manevi atmosferi insanın zaman zaman üzüntülerine, asabiyetine sebep olan birçok meseleyi, bunu bir insan olarak söylüyorum siyasi değil söylediğim, ortadan kaldırabiliyor. Buranın öyle bir atmosferi var. Dolayısıyla Allah hepimizi, şimdi siyasi şapkamla söylüyorum bunu, bütün siyasilerin bu ruha sahip olmasını, burada şehit düşen büyüklerimizin ruhuna layık olmasını diliyorum. Allah hiçbirimizi utandırmasın"

Gazetecilerin ısrarlı sorularına böyle tepki verdi - Resim : 3

HDP SORULARINI DUYAR DUYMAZ UZAKLAŞTI

Akşener, yaptığı açıklama sonrası gazetecilerin soru sormasını istemedi. Akşener, gazetecilerin HDP'ye açılan kapatma davası ile ilgili soruları duyar duymaz uzaklaşmaya çalıştığı görüldü.

 

Gazetecilerin ısrarlı sorularına böyle tepki verdi ile ilgili etiketler Meral Akşener HDP kapatma davası Açıklama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.