Akşener'in esnaf ziyaretleri espri konusu oldu: Ünlü komedyen o anları böyle anlattı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in esnaf ziyaretleri komedyenlerin de gündemine geldi. Ünlü komedyen Doğu Demirkol, Akşener'in esnaf ziyaretlerinde yaptıklarını esprili bir dille anlattı. Demirkol'un esprisi sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü komedyen Doğu Demirkol'un İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili yaptığı bir espri sosyal medyada gündem oldu. Demirkol, Akşener'in esnaf ziyaretlerinde yaşananları esprili bir dille anlattı.

Doğu Demirkol, bir stand-up gösterisinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in esnaf ziyaretlerine değindi. Demirkol, Akşener'in dinlediği vatandaşların söyledikleri ve Akşener'in tepkisini esprili bir dille anlatı. Demirkol'un Akşener esprisi sosyal medyada gündem oldu.

Akşener'in esnaf ziyaretleri espri konusu oldu: Ünlü komedyen o anları böyle anlattı ile ilgili etiketler Doğu Demirkol Meral Akşener esnaf ziyareti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.