Akşener’in Erdoğan hakkındaki sözleri ortaya çıktı: Reis büyük adammış

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in, özel bir görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan için, “Reis bunlardan neler çekmiş. Reis haklıymış ya. Bunları idare etmek Türkiye'yi idare etmekten daha zor. Bunca yıl bunlarla nasıl geçindi? Helal olsun adam büyük adammış.” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Seçime sayılı günler kala aday krizi yaşayan ve ortakları arasında soğuk rüzgarların estiği altılı masaya ilişkin Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan A Haber’de değerlendirmelerde bulundu.

“BİRBİRLERİNİ TEHDİT EDİYORLAR”

Masada büyük bir kava ve kumpasların baş gösterdiğini dile getiren Ağrı Belediye Başkanı Sayan, “Altılı masada büyük bir kavga var. Birbirlerine kumpaslar blöfler... Son dönemde çok büyük kavgalar olduğunun bilgilerini alıyoruz. Artık birbirlerini tehdit ediyorlar.” ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için övgü dolu ifadeler kullandığını dile getiren Sayan şöyle konuştu:

AKŞENER: ERDOĞAN'A HELAL OLSUN BÜYÜK ADAMMIŞ

"Akşener geçen bir özel görüşmede "İllallah ya. Reis bunlardan neler çekmiş. Reis haklıymış ya. Bunları idare etmek Türkiye'yi idare etmekten daha zor. Bunca yıl bunlarla nasıl geçindi? Helal olsun adam büyük adammış" cümlelerini kullanmış. Bu çok özel ve doğru bir bilgi."

EN YAKININDAKİ İYİ PARTİLİ İSME SÖYLEMİŞ

Akşener bile artık şikayet etmeye başlamış. Akşener bunları en yakınındaki İYİ Partili bir arkadaşa söylemiş."

Akşener’in Erdoğan hakkındaki sözleri ortaya çıktı: Reis büyük adammış ile ilgili etiketler Savcı Sayan Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.