Akşener'in Buldan sessizliği

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İBB Başkanı İmamoğlu'nun 8 Mart paylaşımı ile ilgili sessizliğini korudu.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında yaptığı konuşmada hükümete yönelik sert eleştirilerde bulundu. Ancak konuşmasında İBB Başkanı İmamoğlu'nun 8 Mart paylaşımında kendisini HDP Eş Başkanı Pervin Buldan ile yan yana göstermesine sessiz kaldı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yaptığı paylaşıma İYİ Parti'den sert yorumlar gelmesine rağmen Akşener fazla yorumda bulunmamıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Akşener şunlar söylemişti:

"İnsanların konuşmaktan korkmadığı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bunun ilk örneği kendi partimizdir. Dolayısıyla hem sayın İmamoğlu’nun tweeti hem de sayın Ağıralioğlu, kendi tutumlarını, kendi görüşlerini dile getirdiler. Hürriyetçilik ilkesi içinde değerlendirilmesi gereken iki bakış açısı. Sayın İmamoğlu’nun attığı tweeti arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular ben de saygı duyuyorum."

Akşener'in Buldan sessizliği ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti Ekrem İmamoğlu Pervin Buldan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.