Akşener'in açıklamaları sonrası CHP MYK olağanüstü toplanıyor! CHP Mansur Yavaş ile görüşecek

CHP, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan çıkması ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki açıklamalarının ardından olağanüstü toplantı yapacak. Ayrıca Halk TV "CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu şu sıralarda Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne gidecek ve Mansur Yavaş ile bir görüşme planladığını öğrendik" iddiasında bulundu.

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamaları ardından acilen toplanma kararı aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK olağanüstü toplantısı için partisinin genel merkezine gidiyor.

CHP MANSUR YAVAŞ İLE GÖRÜŞECEK

Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yapmasının ardından siyaset hareketlendi.

Halk TV  "CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu şu sıralarda Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne gidecek ve Mansur Yavaş ile bir görüşme planladığını öğrendik" iddiasında bulundu.

 

 

Akşener'in açıklamaları sonrası CHP MYK olağanüstü toplanıyor! CHP Mansur Yavaş ile görüşecek ile ilgili etiketler Meral Akşener CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.