Akşener'e kürsüde büyük şok!

İYİ Parti'de 'seçilmeyecekler listesi' ortalığı karıştırdı. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın hazırlattığı iddia edilen listede yer alan isimler ve onlara yakın isimler Aydın'a ateş püskürüp, Başkanlık Divanı'na alınmamasını istedi. Akşener ise, Aydın'dan yana tavır alınca, 13 muhalif isim bugünkü Meclis Grup Toplantısı'na katılmadı. 20'ye yakın vekilin Koray Aydın'a karşı tavırlı olduğu ve birlikte hareket edecekleri öğrenildi.

2'nci Olağan Kurultay'daki Genel İdare Kurulu seçimleri ile başlayan gerilim bugün tavan yaptı. 'Seçilmeyecekler Listesi'ni hazırladığı öne sürülen Koray Aydın'ın vekillerin talebine rağmen Başkanlık Divanı'nda yer alması sonrası 13 muhalif isim TBMM Grup Toplantısı'na katılmadı.

İYİ PARTİ'DE KRİZ BÜYÜYOR

Sabah'taki habere göre; İYİ Parti'de 2.Olağan Kurultay sonrası başlayan gerilim, krize dönüştü. Parti içinde Koray Aydın'a destek verenler ile karşısında duranlar arasında büyük çatışma yaşanıyor.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın, delegelere yazı göndererek, 'Seçilmeyecekler Listesi'ni bildirmesi sonrası, listede ismi olanlar ve onlara yakın duran isimler Aydın'ı hedef aldı.

AKŞENER'İ ZİYARET ETMİŞLERDİ

Koray Aydın'ın partiyi şekillendirdiğini iddia eden isimler, Genel Başkan Meral Akşener ile görüşerek durumu anlattı.

AKŞENER KARTINI KORAY AYDIN'DAN YANA OYNADI

Akşener'e, Koray Aydın'ın Başkanlık Divanı'nda olmaması gerektiğini söyleyen isimler, bekleyişe geçti. Akşener, Başkanlık Divanı'nda tüm çatlak seslere rağmen Koray Aydın'a aynı görevi verdi.

AKŞENER'İN KARARI SONRASI GERİLİM KRİZE DÖNÜŞTÜ

Akşener'in kararı sonrası gerilim, krize evrildi. Muhalif isimler birlikte hareket etme kararı aldı. Kararın ardından ilk uygulama bugün gerçekleşti.

PROTESTO ETTİLER, KATILMADILAR

Aralarında Aytun Çıray, Ayhan Erel, Ümit Özdağ, İsmail Koncuk'un da bulunduğu 13 muhalif isim, toplantıya katılmadı.

Muhalif isimler arasında olan ve kriz çıkaran 'Seçilmeyecekler Listesi'nde ismi bulunan Aylin cesur ve Durmuş Yılmaz ise toplantıya katıldı.

AKŞENER MUHALİFLER İLE GÖRÜŞECEK

Genel Başkan Meral Akşener'in oluşan tablodan rahatsızlık duyduğu ve muhalif isimler ile önümüzdeki hafta görüşeceği belirtiliyor.

 

Akşener'e kürsüde büyük şok! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener akşener koray aydın seçilmeyecekler listesi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.