Akşener'e ekonomiden yakınan adamın lüks hayatı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Konya'da esnaf ziyaretinde bulundu. Bu sırada Akşener'in yanına giden Yüksel Temur isimli kişi ekonomik sıkıntılardan yakındı. O anlara ilişkin görüntüler, Akşener tarafından Twitter'da paylaşıldı. Görüntülerin yayınlanmasının ardından, ekonomik sıkıntılardan yakınan Temur'un yaşadığı lüks hayata dair fotoğraflar da sosyal medyada gündem oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya'nın Ilgın ilçesinde esnafı ziyaret etti. Akşener'in yanına yaklaşan Yüksel Temur isimli bir esnaf ekonomiden yakındı.

Sözlerine "Ekonomi berbat" diye başlayan Temur, "Yeter bıktık. Bakın şimdi bana FETÖ’cü diyecekler. Bana PKK diyecekler, bana DHKP-C diyecekler, Her şeyi diyecekler" ifadesini kullanarak Suriyelilere ve hükümete tepki gösterdi.

AKŞENER TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

O ana ilişkin görüntüler Akşener tarafından Twitter'da paylaşıldı. Akşener paylaşımına "Bak Sayın Erdoğan, konuşan dış güçler değil, teröristler değil... Konuşan, en son seçimde sana güvenmiş, oy vermiş olan Konyalı bir vatandaşımız. Seni seçmiş vatandaşlarının sesine kulak ver..." notunu düştü.

LÜKS İÇİNDE YAŞIYOR

Akşener'in paylaşımının ardından Yüksel Temur'un lüks yaşantısına ait fotoğraflar da ortaya çıktı.

Ekonomiden yakınan Temur'un lüks otomobillerle çektirdiği fotoğrafları paylaşan vatandaşlar, yapılan algı operasyonuna tepki gösterdi.

CHP'Lİ BACIOĞLU'NU AKILLARA GETİRDİ

Öte yandan bu durum geçtiğimiz haftalarda torununa süt alamadığını söyleyen ancak içki sofralarında fotoğrafları ortaya çıkan CHP'li Yıldız Bacıoğlu'nu akıllara getirdi. 

İşte Temur'un lüks yaşamı:

Akşener'e ekonomiden yakınan adamın lüks hayatı! - Resim : 2

Akşener'e ekonomiden yakınan adamın lüks hayatı! - Resim : 3

Akşener'e ekonomiden yakınan adamın lüks hayatı! - Resim : 4

Akşener'e ekonomiden yakınan adamın lüks hayatı! - Resim : 5

Akşener'e ekonomiden yakınan adamın lüks hayatı! - Resim : 6

Akşener'e ekonomiden yakınan adamın lüks hayatı! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Konya lüks Yüksel Temur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.