Akşener'e Buldan'ın 'İktidar ortağı olacağız' açıklaması soruldu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan iki lidere, HDP'li Pervin Buldan'ın 'İktidar ortağı olacağız' açıklaması soruldu. Akşener Buldan'ın bu açıklamasına ilişkin, "Sayın Buldan'ın ne söylediğini bilmiyorum şu anda sizden duydum. Ama bizim gündemimizde böyle bir durum yoktur" ifadesini kullandı. Bu açıklamanın ardından HDP'den nasıl bir yanıt geleceği ise merak konusu oldu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. İki lider görüşmenin ardından gündeme ilişkin ortak açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısı düzenleyen ikiliye HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın 'İktidar ortağı olacağız' çıkışı soruldu.

"GÜNDEMİMİZDE BÖYLE BİR DURUM YOKTUR"

Akşener bu açıklamayı ilk kez duyduğunu belirterek "Ortada seçim yok. Siz şunu yapacaksınız diye parmak sallanıyor. Sayın Buldan'ın ne söylediğini bilmiyorum şu anda sizden duydum. Ama bizim gündemimizde böyle bir durum yoktur" dedi. Kılıçdaroğlu ise "Millet İttifakı'nı yıkamayacaklar" demekle yetindi.

Akşener'e Buldan'ın 'İktidar ortağı olacağız' açıklaması soruldu... ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Millet İttifakı Pervin Buldan HDP ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.