Akşener'den yeni partiye tam destek!

Ali Babacan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun aralarında bulunduğu isimlerin yeni parti kurulacağı iddialarına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den değerlendirme geldi. Akşener, “Türkiye açısından iyi olacağına inanıyorum, çeşitliliğe ihtiyaç var, çeşitlilik güzel bir şeydir. Tekçiliğin Türkiye’yi ne hale getirdiği ortada” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) aralarında bir grup gazeteciyle sohbet etti.

Akşener, eski başbakan Ahmet Davutoğlu ile AK Parti’den istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yeni parti kuracağına ilişkin iddialar ile bu oluşumların AK Parti’ye olası yansımaları konusundaki sorular üzerine şöyle konuştu:

 

"ÇEŞİTLİLİK GÜZEL BİR ŞEYDİR"

 “AK Parti’ye nasıl yansıyacağını bugün görüp söyleme imkanına sahip değilim. Ama hem Sayın Davutoğlu’nun hem Sayın Babacan’ın bir ya da iki ayrı parti kurmalarının Türkiye açısından iyi olacağına inanıyorum. Çeşitlilik güzel bir şeydir. Tekçiliğin Türkiye’yi ne hale getirdiği ortada. Dolayısıyla gerçekten kendilerine, eğer böyle bir yola gireceklerse başarılar dilerim. Ama elbette ilk gözlerini çevirecekleri yer AK Parti seçmenidir, doğaldır, o alanı tanıyorlar. Sayın Erdoğan’ın bundan sonra teksif olacağı, tüm her şeyi ile takip edeceği bu iki arkadaşımızın kuracağı partiler olacaktır diye düşünüyorum.”

Akşener'den yeni partiye tam destek! ile ilgili etiketler AK Parti Meral Akşener İYİ Parti Ahmet Davutoğlu Ali Babacan Abdulhamit Gül
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.