Akşener'den Takvim'in manşetine sert tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Burada yaptığı konuşmada Takvim'in büyük tepki çeken manşetine değinen Akşener, "Milletle alay ediyorlar; ayıptır, günahtır" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Takvim Gazetesi'nin yapmış olduğu market haberini eleştiren Akşener, "Birinci sayfada bir kılavuz yayınlandı. Market alışverişi kılavuzu. 'Bu haberi okumadan markete girmeyin' diyor. 'Bu haberi okumadan girerseniz, çıkarken üzülürsünüz' diyor. Ve derdi bini aşmış vatandaşıma neler öneriyor neler!" ifadelerine yer vererek, "Hiç mi utanmıyorsunuz?" dedi.

Meral Akşener'in konuşmasından satır başları şu şekilde:

Bunların nicesi geldi geçti asıl önemli olan bizim muhteremlerin ne diyeceği. Sayın Başbakan siz bir türlü kabullenemeseniz de KKTC müstakil bir devlettir haddinizi bilin. Biz sizin o stratejik hedeflerinizi daha önce çok gördük. Bunlardan sonuncusunun ne olduğunu hatırlatmak istiyorum. Boyunuzdan büyük işlere bulaşmayın. Kıbrısta'ki Türk işgali değil Türk varlığıdır.

"İŞ YERLERİ AÇILSIN DİYE ESNAFI NEDEN AŞILAMIYORUZ?"

Çıkıp diyorsun ki hafta sonu herkes evinde oturacak esnaftan bu fedakarlığı istiyorsun tamam peki karşılığında sen bu pandemiyi bitirmek için ne yapıyorsun? İş yerleri açılsın diye esnafı neden aşılamıyoruz? Bu işi bırakın ve gidin artık.

"BU REZALETİ GÖRDÜN MÜ SAYIN ERDOĞAN?"

Market alışverişi kılavuzu. "Bu haberi okumadan markete girmeyin" diyor. "Bu haberi okumadan girerseniz, çıkarken üzülürsünüz" diyor. Ve derdi bini aşmış vatandaşıma neler öneriyor neler… "Alışverişe tek başınıza ve tok karnına çıkın, yanınızda çocuklarınız olmasın." diyor. "Marketteki cazip kokulara aldanmayın." diyor. "Büyük market arabası kullanmayın, doldurmaya teşvik eder." diyor. "Ürünlere dokunmayın, sahiplik duygusu verir, maazallah alırsınız." diyor. "İkramları geri çevirin, dilinize değerse tuzağa düşersiniz." diyor. Bunu kime söylüyor? Markete gitmeye bile dermanı kalmamış, mahalle bakkalının veresiye defteriyle yaşayan, milletime söylüyor. İşe bakar mısınız? Hiç mi utanmıyorsunuz? Hiç mi sıkılmıyorsunuz? Bu rezaleti gördün mü Sayın Erdoğan?

Akşener'den Takvim'in manşetine sert tepki ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener takvim gazetesi manşet grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.