Akşener'den Özdağ'a 'deli' göndermesi

Katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ'ın, ''İYİ Parti, HDP ile masaya oturup anayasa hazırladı'' iddialarına yanıt veren parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Bir deli kuyuya taş attı nasıl çıkaracağımızı bilmiyoruz. Ayıp denen bir şey var.'' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, CHP, İYİ Parti, SP ve HDP’nin, Anayasa Profesörü İbrahim Kaboğlu öncülüğünde 2018 seçimlerinin ikinci tura kalması durumunda açıklanacak bir anayasa hazırladığını öne sürmüştü.

ÖZDAĞ'A SERT SÖZLER: BİR DELİ KUYUYA TAŞ ATTI

Özdağ’ın iddialarına ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bir açıklama daha geldi.

Fox Tv’de İsmail Küçükkaya’nın konuya dair sorduğu soruyu cevaplayan Akşener, “Bir deli kuyuya taş attı nasıl çıkaracağımızı bilmiyoruz. Ayıp denen bir şey var. İYİ Parti’yi ve Akşener’i kötüleyeceğim diyerek, ok atacağım diyerek bütün siyasi partilere ‘böyle bir çalışma yaptınız’ diyorsunuz” ifadelerini kullanarak Özdağ’a tepki gösterdi.

Akşener, daha önce de “Hiçbir siyasi oluşum, platform, şahıs, kişi, partiyle herhangi bir anayasa çalışmamız yoktur” sözleriyle iddialara cevap vermişti.

Akşener'den Özdağ'a 'deli' göndermesi ile ilgili etiketler Meral Akşener Ümit Özdağ Anayasa FOX calar saat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.