Akşener'den kaçamak yanıt: Nefsim için...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV'de Özlem Gürses'in konuğu oldu. Akşener, Cumhurbaşkanlığı adayı olup olmayacağı sorusuna "Ben Türkiye'nin geleceğini kendi nefsim için zora sokmayacağım" sözleri ile kaçamak yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, "Ben Türkiye'nin geleceğini kendi nefsim için zora sokmayacağım" dedi.

Özel bir TV kanalında konuşan Akşener, sunucunun Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin bir soruya şöyle yanıt verdi:

"Aidiyetler üzerinden konuşmak çok çirkin bir şey. Bu ülkede kriterleri yerine getirmiş herkesin Cumhurbaşkanı adayı olma ve seçilme hakkı vardır. Sayın Kılıçdaroğlu ile adaylık konusunda hiçbir şey konuşmadık. 31 Mart’ta ise sadece İYİ Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin oluşturduğu bir ittifak var.

Ben kendi adıma şunu söyleyeyim, bana hep sen aday mısın diye soruluyor. Her Türk vatandaşı gibi ben de hayal ederim, isterim. İddia sahibi herkes ister. Bir kez daha söylüyorum, ben Türkiye’nin geleceğini kendi nefsim için zora sokmayacağım. Seçime doğru gidildiğinde nasıl yol tutulacağını göreceğiz."

Akşener'den kaçamak yanıt: Nefsim için... ile ilgili etiketler Meral Akşener Halk TV İYİ Parti cumhurbaşkanı adaylığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.