Akşener'den Hatay'da esnaf tiyatrosu

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Hatay'da kuyumcu esnafı ziyareti sırasında, esnaf beklediği gibi konuşmayınca, bir CHP'linin tezgahın arkasına geçip esnaf gibi açıklamalar yaptığı ortaya çıktı. Esnaf, "Biz 2 kişi çalışıyoruz bu arkadaşlar bizden değiller" deyince, konuşan kişi "CHP gençlik kollarındayım" cevabını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki esnaf ziyareti 'tiyatro'ya sahne oldu.

"TÜRKİYE'Yİ KÖTÜLEMEYE BAŞLADI"

Tezgahın arkasına geçerek kendisini esnaf olarak tanıtan CHP'li, Türkiye'yi kötülemeye başladı. Kendisini tezgahtar olarak tanıtan kişi, "Bu ülkede konuşmak istiyorum. Derdimi anlatmak istiyorum. CHP Gençlik Kolları'nda bulunuyorum" diye konuştu.

"BU ARKADAŞLAR BİZİMLE DEĞİL"

Hatay'da kuyumcu sahibi ise Akşener'e, "Biz iki kişi çalışıyoruz bu arkadaşlar bizimle değil" deyince gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

"BİZİM YANIMIZDA HAREKET ETMESİ AĞRIMIZA GİTTİ"

A Haber ise Hatay'da kuyumculuk yapan kişi ile olay sonrası bir röportaj gerçekleştirdi. Kuyumcu, gerçekleri samimiyetle muhabirlere anlatarak, "İş yeri sahibinden önce izin alması lazımdı. Sanki bizim yanımızda bizimleymiş gibi hareket etmesi bizim ağrımıza gitti işin doğrusu. Tasrif etmediğimiz bir konuşma oldu orada. Ortamda biz de sıkıntıya girdik. Biz de rahatsız olduk" ifadelerini kullandı.

CHP GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Meral Akşener'in Hatay ziyaretinde ESNAF tezgahının arkasına geçip açıklamalar yapan Reşat Kayman'ın Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler Sorumlu Müdürü olduğu, daha önce CHP gençlik kollarında görev yaptığı ortaya çıktı.

Akşener'den Hatay'da esnaf tiyatrosu ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Kuyumcu esnaf ziyareti CHP Gençlik Kolları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.