Akşener'den dev rezerve ilk yorum!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği dev rezerv için ilk yorum geldi. "Hayırlı olsun. Türkiye'ye dair her faydalı iş, faydalı atılan adım. Tersine bir cümle sarf edilmez burada" diyen Akşener, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın skandal mesajını ise görmezden geldi. Dikbayır sosyal medyada "Yeter artık! Aziz milletimizle alay etmeyin" sözleri ile skandal bir paylaşımda bulunmuştu.

Çorum Sungurlu'da temaslarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gaz rezervine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, Türkiye'nin Karadeniz'deki doğal gaz rezervi keşfiyle ilgili şunları söyledi.

"Hayırlı olsun. Türkiye'ye dair her faydalı iş, faydalı atılan adım... İşte gaz bulundu, gazın Türkiye'ye getireceği fayda gibi her konuda elbette çok memnun oluruz. Partiyi temsil eden bütün arkadaşlarımız bu konuyu kutladılar. Tersine bir cümle sarf edilmez burada. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah."

Ancak Akşener "Tersine bir cümle sarf edilmez burada" dese de İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, sosyal medyadan keşfi karalamaya yönelik skandal bir paylaşımda bulunmuştu. 

Akşener "Yeter artık! Aziz milletimizle alay etmeyin" diyen Dikbayır'ın bu sözlerini görmezden gelmesi dikkat çekti. 

Akşener'den dev rezerve ilk yorum! ile ilgili etiketler Meral Akşener doğal gaz İYİ Parti rezerv ümit dikbayır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.