HDP ve Gergerlioğlu'nu anmadı bile

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin her konuda değerlendirmede bulunan Akşener, kapatma davası açılan HDP ve milletvekilliği düşürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu konusuna değinmemeyi tercih etti.

HDP'li Fatma Kurtulan'ın "Size rağmen, içinde bulunduğunuz ittifaka, HDP ve PKK'ye içinde gönül vermişlerin de olduğu insanlar oy verdi. Şu an koltuklarınızda HDP'nin oylarıyla oturuyorsunuz" sözleri ile seslendiği İYİ Parti, HDP'ye açılan kapatma davasına temkinli yaklaşıyor.

Konuyla ilgili yapılan sınırlı açıklamalar, İYİ Parti tabanını tatmin etmezken, bugün de durum değişmedi.

NE HDP'YE NE DE GERGERLİOĞLU'NA DEĞİNDİ

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, ne HDP'ye açılan kapatma davasına ne de milleTvekilliği düşürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun gözaltına alınmasına değindi.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda yalnızca HDP'li 9 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına dair fezlekeler ile ilgili açıklamada bulunan Akşener, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ben HDP milletvekillerinden biri olsaydım, o milletvekillerinden olsaydım arkadaşlarımı toplar 'Hadi istifa ediyoruz' derdim"

HDP ve Gergerlioğlu'nu anmadı bile ile ilgili etiketler HDP İYİ Parti Meral Akşener Ömer Faruk Gergerlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.