Akşener siyaseti ve büyük yalanlar...

28 Şubat döneminde İçişleri Bakanlığı görevini yürüten Meral Akşener'in merhum gazeteci Mehmet Ali Birand'a verdiği röportajda, MGK kararlarında 'kılık kıyafet yönetmeliği' adı altında sunulan başörtüsü yasağı için "Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum" dediği görüntüler ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde "28 Şubat'ta başörtüsüne uzanan eli kırarım diyen bendim" dedi ve gözler yeniden 28 Şubat'a çevrildi.

ARŞİVLER AKŞENER'İ YALANLIYOR

O dönemin İçişleri Bakanı olan Akşener'in, tam da genç kızların üniversite kapılarından içeri alınmadığı utanç günlerinde verdiği röportajda başörtüsü yasağını savunduğu ortaya çıktı. 

"Kıyafet yasası bir türlü uygulanmıyor" diyen Birand'a Akşener şöyle cevap veriyor:

"Ben imza attım MGK kararlarına. Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum. Benim görev alanıma düşen, ki büyük çoğunluğu bize düşüyor bu işin, ben uygulayacağım. Milli Güvenlik Kurulu kararları uygulanacak"

Şimdi kamuoyu meydanlarda bilerek yalan yanlış algı yapan siyasetçilerin bu tutarsızlığa ne cevap vereceğini merak ediyor.

 

 

 

Akşener siyaseti ve büyük yalanlar... ile ilgili etiketler Meral Akşener 28 Şubat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.