Akşener kadına hakarete tepkisiz

Sosyal medya hesabından Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a hakaret eden İYİ Parti'li Levent Özeren gözaltına alındı. Twitter'da "AhlaksızLeventÖzeren" etiketi altında tepkilerini gösteren vatandaşlar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu duruma sessiz kalmasını da eleştirdi.

İYİ Parti'nin Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Levent Özeren Twitter hesabından AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için, “Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. ‘Etik değil’ diyene bak, böyle başa böyle tarak!” şeklinde çirkin bir paylaşımda bulundu.

2015 yılında atıldığı tespit edilen ve büyük tepki çeken bu paylaşım, her kesimden insan tarafından eleştirildi. Gelen tepkilerin ardından Özeren Bursa'da gözaltına alındı.

Sıkı bir kadın hakları savunucusu olduğunu her fırsatta dile getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise parti mensubunun bu ayıbı karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

DARK İÇİN AYAKLANDI, KADINA HAKARETE SUS PUS

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sosyal medyadaki ahlaksızlığı ortadan kaldırma' sözlerini 'yasak gelecek' şeklinde çarpıtan Akşener, Netflix dizisi Dark için bile ortalığı ayağa kaldırırken bu konuda yorum yapmaması tepki çekti.

Twitter'da kullanıcılar "AhlaksızLeventÖzeren" etiketi altında tepkilerini dile getirirken Akşener'e 'Neden hala sessizsin?' sorusunu yöneltti.

 

Akşener kadına hakarete tepkisiz ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Dark Levent Özeren
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.